Exit-poll CURS-Avangarde: Stelian Ion și Vergil Chițac, la EGALITATE. Făgădău a PIERDUT Primăria Constanța

Exit-poll-ul CURS-Avangarde nu a reuşit să dea un câştigător cert la Primăria Municipiului Constanţa. Candidaţii PNL – Vergil Chițac şi USR – Stelian Ion, sunt la egalitate, conform sondajului, departajarea urmând să se facă la numărătoarea oficială. Actualul primar, Decebal Făgădău, ales în 2016 din partea PSD, a fost învins.

Pentru PRIMAR:

Vergil Chiţac (PNL) – 29%

Stelian Ion (USR-PLUS) – 29%

Decebal Făgădău (PSD) – 23,5%

Pentru CONSILIUL LOCAL:

PNL – 29%

USR-PLUS – 29%

PSD – 21,8%

Numărul secțiilor de votare și numărul alegătorilor intervievați au fost – 120 de secții distribuite proporțional cu numărul de votanți pe cele 6 sectoare în cadrul Municipiul București, 35 de secții de votare în Municipiul Craiova și 30 de secții de votare în Municipiul Constanța. Numărul de votanți care au fost intervievați a fost de peste 13.000 în cazul Municipiului București (distribuit proporțional pe sectoare), peste 4000 de votanți în Municipiul Craiova și peste 3900 în Municipiul Constanța.

În realizarea cercetării au fost implicate circa 500 de persoane (circa 400 de operatori de interviu, 30 de operatori call-center, 20 de coordonatori de teren și 15 experți.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *