EXCLUSIV Victor Ponta îl provoacă pe Decebal Făgădău: „Să o susțină pe Corina Crețu pentru Parlamentul European!”

Aflat în plin avânt politic, partidul PRO România, înființat de fostul premier, Victor Ponta, profită de situație și îi provoacă pe social-democrați din toate direcțiile. Valul de plecări din PSD către PRO România este în plină desfășurare, în interiorul social-democraților circulând următoarea sintagmă: Ponta joacă tare.

Prezent la Iași, cu prilejul manifestărilor dedicate aniversării a 160 de ani de la Mica Unire, Victor Ponta îl provoacă, prin intermediul TOMIS NEWS, pe primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, să evite să își susțină partidul la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European și să militeze pentru Corina Crețu, europarlamentar trecut recent de la social-democrați în tabăra fostului premier.

Întrebat cum apreciază și ce așteptări are de la filiala constănțeană a PRO România, Victor Ponta a insistat pe… Făgădău:

„Vedem pe 26 mai, dar să știți că eu sper un singur lucru: primarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța!”, a spus Victor Ponta, pentru TOMIS NEWS.

Totodată, președintele PRO România ne-a mai precizat că el iubește poporul PSD, dar nu îi iubește pe cei care au pus mâna acum pe PSD.

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *