EXCLUSIV Semnalele de la Constanța se duc în neant! Florin Gheorghe: „În municipiul Constanța, a crescut îngrijorător traficul și consumul de droguri de mare risc”

Municipiul Constanța se poate „lăuda” cu procente care nu îi fac cinste și pe care Poliția națională le cunoaște doar în bilanțurile începuturilor de zi, dar pe care agenții din turele respective încearcă să le bage „sub preș”. Realitatea este că criminalitatea a scăpat de sub control, polițiștii, în lipsa unei legi care să le ofere posibilitatea să acționeze, încearcă să își rezolve „baremul” și condica, cea care le asigură salariile pentru a-și întreține familiile și… toată lumea închide ochii.

Municipiul Constanța a devenit nesigur. Femeile sunt atacate cu cuțitul prin parcuri sau la locul de muncă, ceea ce înseamnă că orice delincvent poate acționa nestingherit, pentru că agentul de „miliție” vine la apelul 112, solicită o declarație pe care o notează în agenda, cere un buletin și face un dosar pe care abia așteaptă să îl claseze ca AN (autor necunoscut – n.r.), întrucât logistica nu îl ajută, iar AN îi asigură salariul. Treburile au scăpat de sub control, Poliția a depășit cu mult bancurile cu Bulă, iar infractorii își fac de cap.

În acest sens, deputatul constănțean Florin Gheorghe (PSD) a adresat o întrebare ministrului nimănui, zis și al Afacerilor Interne, Petre Tobă, în care i-a precizat că, de când cu promovarea lui Bogdan Despescu în funcția de „mulți bani pe muncă aproape deloc” (ghilimelele ne aparțin), la nivelul județului Constanța a crescut îngrijorător traficul și consumul de droguri de mare risc!

Este o realitate pe care Constanța o cunoaște de mulți ani, iar Poliția nu a acționat niciodată în consecință, așa că parlamentarul constănțean așteaptă cu acest prilej o evaluare a performanțelor Inspectoratului Județean Constanța „în combaterea criminalității” și, eventual, „reorganizarea instituției, însoțită și de desemnarea unei noi conduceri”.

Facem precizarea că, din sursele noastre, Adrian Rapotan a ieșit la pensie din luna februarie, însă este ținut în funcția de conducere a IPJ Constanța „ca să treacă și alegerile astea”, aspect care spune multe despre cum se străduiesc polițiștii constănțeni să apere interesul public.

f1

f2

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.