EXCLUSIV PNL Constanța se întrunește în ședință de URGENȚĂ pentru MODIFICAREA LISTELOR pentru Parlamentare!

Doar trei zile au trecut de la desemnarea candidaților PNL Constanța pentru alegerile parlamentare. După bine cunoscutul haos al liberalilor constănțeni, aceștia s-au reunit, duminică, la sediul organizației județene, cu prilejul întrunirii Comitetului Executiv Județean, în cadrul căruia au stabilit „eligibilii”: Senat – Vergil Chițac, Sorina Tușa, Costel Stanca, iar la Camera Deputaților – Bogdan Huțucă, Ana Marcu, Robert Boroianu, George Nicolescu și Oana Florea.

CITEȘTE ȘI:

Desemnări cu haos la PNL, pentru Parlament. Lupu: „Eu nu girez liste, eu girez oameni!” Surpriza zilei: Sorina Tușa!

Lucia Varga, pe LOCUL DOI la Senat!

Miercuri, liberalii constănțeni au primit un SMS prin care au fost invitați la o nouă ședință a Comitetului Executiv Județean… pentru miercuri! Deja este foarte clar că listele SE MODIFICĂ!

„Noi suntem nemulțumiți de felul în care arată lista… Nu suntem mulțumiți de felul în care s-a abordat situația, dacă nu e consens e clar că nu e în regulă!”, a spus un liberal din conducerea centrală a PNL, pentru TOMIS NEWS.

„Nu a respectat statutul (președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir -n.r.) și noi i-am spus foarte clar atunci. Am primit mesajul, dar nu merg. Nu a respectat statutul și  se pare că a pus numai rude și prieteni… trebuie să reia procedura, categoric, dacă e nebun la cap și nu e normal! Cum să îți pui numai oameni și prieteni? Noua clasă politică o face el! Asociatul, finul, cumătrul, ălălalt pus la Finanțe, prefectură… ce-i asta? Cică reformă la Constanța! Dragomir, pentru tine, trebuie să plece, în interesul partidului! Trebuia cineva credibil, care să organizeze alegerile… Numai jocuri și trucuri murdare, nu se face așa! I-au dat cei din București cu lista în cap! Știu că a ieșit o nemulțumire fantastică la București, că le-a spus seniorilor că nu au voie să voteze… mă rog, și-a făcut-0 cu mâna lui!”, a spus un membru al PNL Constanța, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU după război. Membru fondator al PNL, Gropoșilă: „Am asistat la un simulacru: „Votați, că vă ia mama dracului”! Am 72 de ani, mi-e rușine să mai stau cu ei!”

„Trebuie să depunem listele, să vedem dacă s-au complet dosarele, decizii, ordinele, avem un termen de depunere cu dosare complete. Mâine e votul, dar expiră în seara asta… ”, a spus Gheorghe Dragomir, pentru TOMIS NEWS. Întrebat dacă intenționează să modifice listele, Dragomir a luat o scurtă pauză, a oftat și ne-a spus că „vorbim după…”

Între timp, deși ora publicării acestui material este 16:30, iar ședința este programată la 18:00, din primele informații se pare că deputatul Lucia Varga este „parașutată” de la București, pentru locul doi pe lista pentru Senat, în locul Sorinei Tușa.

VOM REVENI!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*