EXCLUSIV PNL blat cu social-democrații la Constanța! Chițac: „Închideți telefonul, ca să nu vi-l închid eu” PSD-istul: „Renunț la Făgădău, un amiral ne va duce pe mări prielnice”

Am fi avut pretenția la transparență din partea unui partid care se recomandă a fi democratic. Ne-am înșelat în privința PNL Constanța și de această dată, când nimeni din conducerea liberală de la malul mării nu a reușit să răspundă la o întrebare simplă: de ce a participat Zetu Harry la o ședință cu candidatul PNL Constanța, Vergil Chițac?

DSC_8835

Tomis News a intrat în posesia unor fotografii care îl arată pe Zetu Harry, social-democrat convins în ultimii ani, ieșind din sediul lui Chițac.

DSC_8837

Joi seară, la sediul de campanie al lui Vergil Chițac, destinat „societății civile”, a participat și domnul Zetu Harry, cunoscut în Constanța ca apropiat, militant, susținător al PSD Constanța. Nimic tragic până acum, numai că nimeni din PNL Constanța nu a dorit să explice care a fost scopul întâlnirii. Domnul Vergil Chițac consideră că, în calitate de persoană publică, nu are rost să ofere lămuriri publice, iar din declarația domniei sale înțelegem că întâlnirile secrete sunt o normalitate, așa că redăm cu exactitate poziția domniei sale:

„Eh, asta-i bună, cum pot eu să vă spun dumneavoastră la o întâlnire privată ce s-a discutat? Păi, nici nu știu cine este Zetu Harry, a fost mai multă lume, habar nu am despre cine vorbiți, nu pe toți îi știu. Eu am vorbit cu toată lumea, nu neapărat cu persoană anume, am vorbit cu mai mulți, unii m-au întrebat, eu le-am răspuns, nu îi chestionez pe oameni cum îi cheamă dacă mă întreabă ceva. Important este să le răspund, nu să știu cum îi cheamă pe ei… Domnu` Florian, eu ce v-am spus, v-am spus, ce faceți dumneavoastră… eu v-am spus ce s-a întâmplat… (…) Asta-i bună, dumneavoastă mă chestionați? Haideți, vă rog… dacă candidez la primăria Constanța, ce? Eu vă spun că am avut o întâlnire privată cu niște oameni, nu trebuie să vă spun dumneavoastră ce am discutat eu! Deci, domnu` Florian, lăsați, haideți închideți dumneavoastră telefonul să nu vi-l închid eu…”, a spus Vergil Chițac, pentru Tomis News.

302455_399183383473424_799466510_n

431790_353843851405642_1741704035_n

Infiltrat sau nu în sediul lui Chițac, nici nu mai contează, interesant este că președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, susține cu vehemență că la PNL nu există întâlniri secrete!

„Ce întâlniri secrete? Unde? Care? Au fost o serie de oameni, dar nu unul! Nici măcar nu a fost o ședință, știi ce înseamnă termenul „ședință”? Una este dezbatere, alta este… hai, bine… Dacă au fost întâlniri, au fost doar pe Mircea cu societatea civilă, cu membri de partid în sediul de partid. S-a întâlnit pe Mircea, toate întâlnirile lui de astăzi au fost acolo”, a spus Gheorghe Dragomir, pentru Tomis News.

Zetu Harry, activist PSD:

581787_459267960755724_1365386076_n

1517688_643966238995136_1097313949_n

La scurt timp după ședință, Zetu Harry și-a anunțat noua orientare:

„Mereu am crezut în oameni, nu în ideologii, mereu am urmat oameni nu ideologii. Așa a fost în urmă cu aproape 10 ani când m-am alăturat echipei Mazăre – Constantinescu. În urmă cu un an odată cu retragerea lui Radu Mazăre m-am retras din politica. În ultimul an lucrurile merg într-o direcție greșită. De vreo 4 ani viziunile mele și ale lui Făgădău despre oraș au pornit în direcții radical opuse. Iar o primărie cu el la cârmă nu consider că este o situație oportună pentru oraș și locuitori de aceea începând de astăzi m-am alăturat lui Vergil Chițac și echipei sale și am încrederea că un amiral la cârma orașului ne va duce pe mări prielnice. Să fie într-un ceas bun!”, a anunțat Zetu Harry.

haha

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*