EXCLUSIV NESIMȚIRE marca BCR: servicii preferențiale pentru angajații Senatului

„Mai bine, pentru că putem”, a fost până în urmă cu ceva timp sloganul Băncii Comerciale Române. Acum, aflăm de ce li s-a potrivit ca o mănușă: „mai bine”, pentru că nu e rău să lucrezi cu statul și „pentru că putem”, ca o palmă peste ochi pentru cei care consideră că privatul nu are nici o legătură cu politicul.

TOMIS NEWS a intrat în posesia unui mail trimis de șefa serviciului de salarizare a Senatului, Elena Stoica, din care aflăm că „lansarea de către BCR, începând cu data de 01.02.2016, a unor noi Pachete de Servicii Bancare pentru Plăţi, a impus încheierea unui nou Act Adiţional la Contractul-Cadru nr. 7673 din 12.07.2010 privind pachetul de beneficii retail acordat salariaţilor Parlament Senat”.

senat1

 

BCR a operat o serie de modificări serviciilor bancare, iar pe unele dintre ele le prezentăm în exclusivitate:

 

senat2

senat3

 

Favorurile curg pe bandă pentru domnii salariați la Senat, de care ceilalți clienți nu se ating nici în vis:

„Si pentru ca ne dorim sa beneficiati de aceasta oferta imbunatatita, in aceleasi conditii de pret, pentru dumneavoastra mentinem reducerea de 100% la comisionul lunar de administrare pentru Pachetul ClasiCont, precum si toate celelalte beneficii mentionate in Contractul Cadru privind Pachetul de Beneficii Salariale”.

Totodată, BCR informează Senatul cu privire la pachetul TotalCont BCR:

„Cu un comision standard lunar de administrare de 15 RON (pentru dumneavoastra acesta este negociat la 3.75 RON), este acum solutia completa de realizare a operatiunilor bancare intr-un mod confortabil pentru dumneavoastra”.

senat4

senat5

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *