Spread the love

Contestat vehement de mai bine de un an, Gelil Eserghep și-a văzut de treabă și și-a organizat un nou Congres în cadrul căruia a fost ales președinte al Uniunii Democrate a Turco-Tătarilor Musulmani din România.

VIDEO Tătarii îl vor plecat pe Gelil Eserghep. Pichetare la sediul UDTTMR

Primul Congres, din ianuarie 2016, a fost anulat de instanță. Între timp, Uniunea și-a pierdut și deputatul, deci suma de un milion de euro de la bugetul statului și imaginea, astăzi UDTTMR fiind sinonimă cu circul. Ambițios din cale afară, Eserghep dorește să conducă și ruina, stadiul în care a adus-o și, sâmbăta trecută, a fost ales, din nou, președinte, până în anul 2020! Au fost înscrişi pe liste 302 delegaţi, dintre aceştia fiind prezenţi la congres 286. S-au înregistrat 272 de voturi pentru, unul împotrivă şi restul, anulate. Bineînțeles, în stilul consacrat dictatorial, Eserghep a fost singurul candidat înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al UDTTMR.

UDTTMR a rămas fără conducere. Lui Eserghep i s-a făcut o nouă plângere penală: pentru UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE și banii pe care Uniunea i-a PIERDUT!

Numai că și acest Congres ar putea avea soarta celui de anul trecut. Ali Ibraim, un contestatar vehement al lui Gelil Eserghep, a depus la Judecătoria Constanța o contestație împotriva Congresului din 20 mai, pe care o atașăm mai jos:

SCENE INCREDIBILE! Fostul președinte al UDTTMR, Gelil Eserghep, și-a adus bodyguarzii ca să BATĂ tătarii!

Facebook Comments

2 thoughts on “EXCLUSIV Încă un Congres, încă o CONTESTAȚIE! Gelil Eserghep, chemat din nou în judecată”

 1. Domnul Farouk Levent , apreciem interventia insa nu cred ca se pune tinand cont ca sunteti prieten cu dl Gelil Eserghep iar pe facebook aveti si like-uri de la dansul. Sa nu mai zic de poza cu degetul mijlociu si cea in care un individ va cere in comentariu o arma . Ok ?

  Va sugerez sa fiti mai ponderat in afirmatii.

 2. In momentul in care Gelil Eserghep va pleca de la uniune si va face loc celor mai competenti decat el sa conduca uniunea , asa cum a fost condusa pina sa vina el la conducere , atunci vor inceta toate demersurile.
  Statutul este statut indiferent ca esti sau nu presedinte.
  Sa inceteze sa denigreze persoanele care au ajutat Uniunea de-a lungul timpului cand domnul Gelil Eserghep nici macar nu stia ce este aceea uniune.

  Ma intreb , retoric , desigur , cum se face ca majoritatea oamenilor si membrilor marcanti ai comunitatii Turco-Tatare au parasit uniunea sau au fost dati afara.
  Detin dovezi in acest sens.

  Ai postat ceva pe facebook contrar dansului , a doua zi esti exclus din uniune sau esti trimis in judecata.
  Ai spus ceva impotriva lui iarasi iti intenteaza proces.
  Sunt multe voci care ar vorbi dar le este frica.
  Problema este ca odata si odata aceste voci se vor ridica. Deja comunitatea fierbe.
  Sincer, imi este rusine cu stadiul in care a ajuns uniunea aceasta.
  Trebuie redresata iar cata vreme nu suntem lasati sa participam activ la redresare si suntem dati afara din Uniune cu pumni in coaste , bruscati , molestati – nu avem ce discuta cu un asemnea personaj.

  Un Tatar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *