EXCLUSIV George Szekely, detașat de la IPJ Constanța la Poliția Locală, în locul lui Dogaru

Începând de vineri, 1 februarie a.c., detașarea fostului șef al Poliției Municipiului Constanța, Tudorel Dogaru, încetează și acesta va reveni pe o funcție pe care a mai deținut-o: șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Plecarea lui Dogaru de la șefia Poliției Locale a fost confirmată, joi, de primarul municipiului, Decebal Făgădău.

„Domnul comisar șef Tudorel Dogaru se întoarce în structura MAI, voi desemna o persoană din structura Poliției Locale provizoriu la conducere, dar nu ascund faptul că am adresat MAI o solicitare de detașare a unui alt ofițer de poliție pentru conducerea Poliției Locale. De îndată ce vom formaliza, voi face precizările necesare, nu vreau să vorbesc până nu am toate documentele în mână”, a spus primarul Decebal Făgădău.

Pe 31 decembrie 2018, mandatul lui Dogaru la Poliția Locală încetase și a fost prelungit pentru a treia oară. Interimatul Poliției Locale va fi asigurat de adjunctul Drăguț Encică, iar din datele obținute de TOMIS NEWS, din 15 februarie a.c., Direcția Generală Poliția Locală Constanța va fi condusă de George Szekely, fost lucrător al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.