EXCLUSIV George Simion (AUR): „Lupta noastră rămâne clară, pentru ȚARĂ! CONSTANȚA, plămânul economic al României!”

Partidul Social Democrat se pare că se plasează pe primul loc în opţiunile electoratului, la alegerile parlamentare de duminică, potrivit sondajului de tip exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Potrivit cercetării sociologice, singura realizată în teren în ziua votului, social-democraţii au un avans de aproape două procente în faţa PNL. Potrivit sondajului Curs-Avangarde, primele rezultate exit poll arată că PSD a câștigat alegerile parlamentare, fiind urmat de PNL și, la mare distanță, de USR-PLUS. Surpriza acestui scrutin este intrarea în Parlament a unui nou partid, AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor). În acest sondaj nu sunt cuprinse încă voturile din diaspora.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat, la închiderea urnelor, că AUR se pregătește să conteste alegerile din diaspora: „A fost o uriaşă bătaie de joc, este o fraudă a sistemului condus de Klaus Iohannis împotriva votului cetăţenilor români de peste hotare”, a transmis Simion.

Șeful AUR a spus că scorul estimat pentru Alianță este „o mare, mare victorie”, fiind convins că la un an de existență a partidului a reușit să obțină mai mult de 500.000 de voturi, cât și-a propus. Simion a anunțat deja că AUR va contesta procesul electoral din diaspora.

„Se dovedește secție cu secție că sondajele au fost mincinoase! Noi, AUR, avem mult mai mult (ca rezultat politic – n.r.)! Românii s-au săturat de toate partidele! Noi nu vom avea niciodată coaliții cu stânga sau cu dreapta! Noi doar invităm bunii români să ni se alăture, asta am făcut mereu! Astăzi ni se confirmă scorul foarte mare pe care l-am obținut, dar care ni se fură! Cerem demisia Guvernului României! Avem multe motive, dar acum, pe repede, pot să spun: 100.000 de voturi din diaspora au fost irosite de acest Guvern! Și-au bătut joc de votul românilor din diaspora! Închei prin a spune: Constanța este și trebuie să fie plămânul economic al României! Dobrogea este parte importantă a României, în ansamblul ei! Avem războaie acum, cu AEP, cu BEC; avem oameni care ne-au votat și acest Guvern aruncă la gunoi aceste voturi! Așa făcea PSD-ul pe care îl înjuram recent, așa face acum PNL!”, a spus George Simion, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *