EXCLUSIV Conflict fără sfârșit în UDTTMR! Se cere DIZOLVAREA Uniunii, pe care Eserghep a dus-o la RADIEREA din Registrul asociațiilor și fundațiilor!

Lupte grele pentru Uniunea Democrată a Turco-Tătarilor Musulmani din România, condusă de Gelil Eserghep, liderul etern contestat și paracontestat, care s-a trezit cu alte dosare pe cap!

Ali Ibraim, din Bușteni și Sunay Omer, din Constanța, au depus două cereri la Judecătoria Constanța, prin care contestă Congresul UDTTMR din 20 mai a.c., dar și DIZOLVAREA Uniunii, aceștia considerând că acest Congres a fost, ca și precedentul, din ianuarie 2016, convocat nestatutar și doar pentru realegerea lui Eserghep.

VIDEO Tătarii îl vor plecat pe Gelil Eserghep. Pichetare la sediul UDTTMR

Contestația lui Sunay Omer a fost depusă pe 29 mai a.c.

În ceea ce privește cererea de dizolvare a UDTTMR, Sunay Omer și Ali Ibraim aduc în atenția instanței faptul că:

„UDTTMR a depus pe rolul Judecătoriei Constanța cererea privind modificare actelor constitutive, potrivit modificărilor intervenite în urma Congresului din 20.05.2017, cerere ce formează obiectul dosarului 14716/212/2017. La data de 13.06.2017, prin Sentința civila nr. 9835/13.06.2017, s-a dispus: «Respinge cererea formulată de petenta UNIUNEA DEMOCRATĂ A TĂTARILOR TURCO-MUSULMANI DIN ROMÂNIA de înscriere a modificărilor survenite în urma Adunării Generale în Registrul asociațiilor şi fundațiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanța ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Constanța, sub sancțiunea nulității cererii».., cu alte cuvinte instanța nu a recunoscut acest congres, care așa cum am arătat a fost contestat în instanță”.

Războiul a reizbucnit în UDTTMR. „ Conducători iresponsabili şi total lipsiţi de ruşine au adus organizaţia în pragul desființării”

Sunt motivele pentru care Sunay Omer și Ali Ibraim apasă pe pedală și consideră că dizolvarea UDTTMR este necesară, întrucât Uniunea „nu a mai constituit legal nici o adunare generală și nici un congres, deoarece nu mai au organe de conducere de mai mult de un an”.

 

UDTTMR a rămas fără conducere. Lui Eserghep i s-a făcut o nouă plângere penală: pentru UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE și banii pe care Uniunea i-a PIERDUT!

PREZENTĂM ÎN EXCLUSIVITATE CEREREA DE DIZOLVARE:

1 Comment

 1. Si se mai pregateste ceva !
  O plangere penala pentru milionul de euro cheltuit ILEGAL in 2016 cata vreme UDTTMR era FARA CONDUCERE!
  Asadar FARA FACTORI DECIZIONALI in ADMINISTRAREA FINANCIARA a acesteie.

  Cireasa de pe Tort!

  Ma intreb, retoric, ii va chema Gelil Eserghep pe cei ce au fost in aceasta perioada in excursii sa ii inapoieze banii cheltuiti?

  Oricum, sunt mai multe plangeri pe rol!

  SPER ca aceasta UNIUNE care a ajuns la pierzanie din cauza felului TOTALITARIST de conducere a lui Gelil Eserghep sa isi gaseasca un sfarsit iar cineva sa porneasca de la ZERO un nou Inceput! Sper si cred in asta!

  Asa nu se mai poate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*