EXCLUSIV Claudiu Palaz, palmă pentru PNL în Consiliul Local: „Nu votăm cot la cot cu cei care s-au comportat mizerabil cu noi în campanie. PSD nu a furat voturile!”

Configurația politică a viitorului Consiliu Local Municipal se arată a fi una dificilă pentru PSD. Se pare că PSD va avea 13 mandate, 11 mandate PNL, iar PMP 2. Pe listă figurează și Andrei Popescu, pentru că a trecut pragul de 3,7 %. Cu 13 mandate PSD, 11 PNL și 2 la PMP, practic, mingea e la Claudiu Palaz! Cum va șuta?

„Să fiți siguri că vom șuta puternic, dar vom șuta în poartă, ca să dăm gol, celor care au fost adversarii noștri în campanie. Colegii mei nu merg să facă o alianță cu cei care ne-au atacat cel mai mult în campanie! Concluzia e simplă! Am mers pe un lucru bărbătesc, cei care au aruncat cu mizerie în noi și au făcut o campanie murdară în ceea ce ne privește, nu sunt de acord să îi susținem! Vom face alianță cu cei care au avut o campanie decentă!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Practic, Palaz anulează astfel speranțele PNL de alianță a dreptei în viitorul Consiliu Local, președintele PMP susținând că nu va face alianță cu cei care l-au atacat în campania electorală.

„Voturile nu au fost furate de PSD în Constanța! Eu am fost acolo unde au dispărut 700 de buletine, am făcut scandal, am închis secția, iar cei care au insistat să deschidă secția au fost cei de la PNL! Nu PSD! În condițiile în care eu am spus oamenilor că cei care vin la vot pot vota la secția de lângă, a doua ușă, iar cei care au dat peste cap închiderea secției de vot au fost cei de la PNL!”, a mai spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Amintim că la alegerile de duminică au fost probleme la secţia de votare 65 din municipiul Constanţa, organizată în incinta şcolii 37 de pe strada Pelican. Conform autorităţilor, 700 de buletine de vot au… lipsit!

Procesul de votare a fost interrupt pentru puţin timp, iar reprezentanţii PMP au chemat Poliţia la faţa locului! Votul a fost însă reluat, iar Poliţia a demarat cercetările de rigoare pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu cele 700 de buletine de vot.

O altă problemă semnalată de PMP a fost la secţia de votare 176 din municipiul Constanţa. Un candidat a reclamat că CNP-urile sunt introduse manual în sistemul de scanare, iar cei care au făcut sesizarea spun că nu era vorba despre vreo eroare în sistem, ci despre o tentativă de fraudă! De precizat că situaţia a fost demascată atunci când o persoană s-a prezentat să voteze şi a constatat că CNP-ul său fusese deja utilizat ca şi când votase deja! Cei din secţie, în frunte cu preşedintele secţiei se apucaseră să introducă CNP-uri în aparatul de scanare, deşi este ILEGAL! Cazul a intrat în atenția STS, care a precizat că s-au petrecut lucruri „care nu sunt în regulă”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *