EXCLUSIV Claudiu Palaz a sesizat Autoritatea Electorală: „Atenție la numărătoarea voturilor!”

Acuzații interesante din partea PMP Constanța, care susține că situația de la alegerile locale se poate repeta și la cele parlamentare din 11 decembrie, prin… buletinul de vot!

TOMIS NEWS relata recent că, la alegerile locale, PMP a depus mai multe sesizări, iar singura localitate unde s-a acceptat renumărarea voturilor a fost Ciocârlia. Acolo, s-a constatat un vot din zece, adică 10%, iar în altă secție un vot din cinci, adică 20%. Nu pare mult la prima vedere, dar când discutăm de 554 de secții de votare situația se schimbă dramatic cu povestea acestei impregnări a tușului.

„Corespondentul unui partid X este Y, exact partidul cu care face alianță. Dacă pui ștampila pe unul se vede pe spate și e votat celălalt. Trebuie atenție mare în secțiile de votare!”, a spus președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Acesta a făcut o sesizare, duminică, la Biroul Electoral Județean.

„Vă rugăm să informați în timp util toți președinții secțiilor de votare din județul Constanța cu privire la posibilitatea interpretării eronate a votului, astfel încât toți reprezentanții să trateze cu maximă atenție aspectul semnalat de noi și a se evita orice viciere a rezultatelor, precum cea din iunie”, se arată în sesizarea PMP Constanța.

pv1

pv2

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *