EXCLUSIV Circ la PNL, Marilena Dragnea: „În semn de respect față de PNL îmi DEPUN DEMISIA, dar m-am răzgândit…”

Partidul Național Liberal nu încetează să ne uimească, iar mail-urile interne, necesare electoratului, sunt ca o gură de aer, întrucât presa cu asta se ocupă: sancționarea gafelor interne și a celor externe, pentru ca însăși electoratul să concluzioneze cu cine votează: cu hoții, cu mincinoșii sau cu cei sinceri!

Prin urmare, TOMIS NEWS prezintă astăzi mail-uri interne ale unor frustrați liberali constănțeni, fie că își pierd funcțiile, fie că se bat ca novici pentru funcțiile noi.

Ca să n-o mai „lungim”, peste 50 de mail-uri interne s-au transmis în ultimele două săptămâni în cadrul PNL Constanța, fie de la autorii lor, fie de la unii care s-au dat drept semnatarii altor persoane. Ca „reminder”, precizăm că președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a propus ca actualii parlamentari să nu mai candideze, încercând să „resusciteze” nume noi, care abia așteptau aceste nominalizări pentru Senat sau Camera Deputaților.

Gheorghe Dragomir nu are influență la Senat, unde Vergil Chițac, influențat și sprijinit financiar de falimentarul Gabriel Comănescu, își face de cap. Dar, la Camera Deputaților este circ maxim!

Pe locurile eligibile la PNL Constanța pentru Camera Deputaților sunt: Ana Marcu, Robert Boroianu sau Gabriela Horga.

Recent, deputatul PNL Constanța, Mihai Tararache, anunța că „Gabriela Horga este adusă de Gheorghe Dragomir în partid”.

Mari Dragnea, PNL Constanța, despre Alina Gorghiu: „Entuziasmul de ștrengăriță, sub impulsul hormonilor pubertății”

TOMIS NEWS a intrat în posesia unor mail-uri interne ale PNL Constanța, în care curg lăturile și înjurăturile și scuzele și regretele și traumele și orice ține de „Dragomir o aduce pe Horga, HUO!, Dar îmi cer scuze!”

Toată Constanța știe că Marilena Dragnea, de la Năvodari, este amanta președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. Toți liderii politici ai planetei s-au afundat în această situație, așa că nu ne interesează cine cu cine, cum, unde sau de ce. Nu suntem interesați nici de situația amoroasă a domnului Dragomir și nici de răbufnirile doamnei Marilena Dragnea în interiorul partidului, care „așa și pe dincolo”.

img_20161013_215059

img_20161013_215109

Sursele noastre din PNL Constanța ne-au transmis nu mai puțin de 50 DE MAIL-uri, din care redăm vreo două din ele.

Transparență: judecați cum doriți!

Nu ne dorim să tragem o concluzie… cele două mail-uri pe care le transmitem sunt semnate de Marilena Dragnea. Nu avem garanția că ea este semnatara acestora, mai ales în contextul în care sursa noastră din PNL precizează: „Nu cred că ea le-a scris pe toate, dar pe câteva din ele sigur le-a scris! Și, mai ales, de ce a venit primul mail, apoi ea a precizat că nu e autoarea în milioane de paragrafe, când putea să spună clar în două vorbe că nu e ea? De ce a trebuit să se explice atât? Clar măcar unul din ele le-a scris ea!”

Sursele noastre din PNL Constanța ne precizează că „mail-urile astea” au fost trimise de Cristy Baisan, membru în Biroul Permanent al PNL Constanţa, încercând să o substituie pe Marilena Dragnea.

„Fie că proasta lui Dragomir a trimis și sunt vreo 50 de bucăți, dar noi bănuim că e Baisan, nu mai contează, unul din distrușii ăștia ne trimit mail-uri într-una”, ne-a precizat sursa noastră din PNL Constanța, care ne-a transmis și aceste mail-uri din cale afară de… relevante și plictisitoare! Cert este că reținem reticența membrilor PNL față de „membrii impuși” și față de „ordine trasate”, ca și cum ar fi vreo premieră din partea PNL Constanța.

Indiferent că e vorba de X sau Y ca semnatar, interesant este că acești colegi ai PNL Constanța nu se „înghit” între ei!

img_20161013_215129

img_20161013_215140

img_20161013_215149

La sârșitul lunii septembrie a.c., membrii comitetului județean al PNL Constanța, au validat numirea unui nou Birou Politic Local al organizației PNL Năvodari, președinte interimar fiind în continuare Marilena Dragnea, fost candidat al PNL la Primăria Năvodari, actualmente personaj „mort politic”.

Pe listele PNL Constanța pentru parlamentare figurează Ana Marcu, Robert Boroianu, Gabriela Horga sau Bogdan Huțucă (Camera Deputaților – n.r.), toți doriți de Gheorghe Dragomir și… Vergil Chițac și Mihaela Andrei, primele două locuri pentru Senat, doriți de falimentarul miliardar al Constanței, Gabriel Comănescu, exasperat să prindă loc la „comisia parlamentară de control a SRI” din Parlament.

VOM REVENI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

2 comentarii la „EXCLUSIV Circ la PNL, Marilena Dragnea: „În semn de respect față de PNL îmi DEPUN DEMISIA, dar m-am răzgândit…”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *