EXCLUSIV Alexandru Cumpănașu: „Complicii lui Dincă, TOLERAȚI de Poliție, Parchet, judecători, au trecut pe la CONSTANȚA, unul din cele mai importante locuri de unde se RECRUTEAZĂ fete! Polițiștii au primit BANI ȘI SERVICII SEXUALE!”

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănașu, este unchiul Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua fată dispărută la Caracal și presupusă a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. În timp ce autoritățile se străduiesc să ofere în public o desfășurare a anchetei care de mai multe zile duce nicăieri și nu avem, concret, nici un caz, Cumpănașu și-a asumat rolul justițiarului împotriva instituțiilor de stat incompetente.

CITEȘTE ȘI:

Cumpănașu a precizat zilele acestea că Dincă, cel care i-a răpit nepoata, nu este singur, monstrul din Caracal făcând parte dintr-o rețea de trafic de minore și, astfel, fiind protejat, punctând faptul că Dincă este „fostul amant al unei judecătoare din Caracal”. Joi seară, Cumpănașu a răbufnit din nou, susținând că „dacă până mâine (vineri – n.r.)” autoritățile nu o vor găsi pe Alexandra, va veni cu dezvăluiri-bombă despre acest caz.

Cumpănașu a afirmat în ultimele zile că el nu crede că Alexandra ar fi fost ucisă și a mai arătat că Gheorghe Dincă ar fi parte a unui grup care se ocupă cu traficul de persoane în Europa, cu ramificații inclusiv la Constanța, care este o sursă importantă de racolat tinere fete.

„Este vorba de rețele de trafic de carne vie, de proxenetism, care, din informațiile mele, au legătură cu Italia, cu Spania, cu Marea Britanie, cu Grecia, sunt de principiu zone unde prostituția este legalizată ca să fiu mai clar. Astfel încât acești nemernici să nu poată fi acuzați decât dacă fetele susțin că au fost răpite! Și Constanța este unul dintre cele mai importante locuri de unde se recrutează!”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru TOMIS NEWS.

Întrebat dacă există o legătură între Gheorghe Dincă și Constanța, Cumpănașu ne-a precizat faptul că acei complici ai lui au trecut și prin județul nostru.

„Din informațiile mele, da! Nu el, ci complici ai lui, dar rămân sub rezerva asta pentru că vreau să se dovedească la Parchet. Ca părere și indicii pe care le am în momentul de față, acești posibili complici ai lui au trecut și prin Constanța! Aceste rețele s-au dezvoltat prin mânjirea polițiștilor, procurorilor, judecătorilor, politicienilor, așa s-au dezvoltat! Fie li s-au dat bani, fie li s-au livrat… probabil mulți nu sunt tați și nu știu câtă inimă au avut, li s-au dat servicii sexuale!”, a mai spus Cumpănașu, pentru TOMIS NEWS.

În ultimele zile, s-a vorbit despre un anume Mihai de la Constanța, care ar fi proxenet și membru al rețelei din care ar face parte și Dincă. Cumpănașu a arătat vineri faptul că numele complet al acestuia ar putea fi Mihai Zamfir, citat de autorități în Bari, Italia.

„Am mai multe informații (despre „Mihai” – n.r.), dar le-am dat la Parchet și nu vreau să dezvolt în momentul acesta. Cât timp s-a constituit o echipă acolo și sunt profesioniști, îi știu și pe Hăineală și pe Hosu, vreau să văd ce fac amândoi. Da, am mai multe date, chiar am pus pe Facebook acum o adresă despre el și rog pe toată lumea să mă ajute. Este o citație în Bari pe numele lui și vreau să mă lămuresc. Nu știu de cine este el („Mihai” – n.r.) tolerat, dar clanurile interlope sunt tolerate de Poliție, Parchet, judecători, rețele întregi”, a mai spus Alexandru Cumpănașu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.