EXCLUS din PNL, Orban a DESCINS peste conducerea partidului: „Se execută COMENZI de la Cotroceni! Guvernul cu PSD, o RUȘINE!”

Ludovic Orban a venit luni la Vila Lac pentru a se exprima împotriva alianței cu PSD. „Guvernul cu PSD este o rușine”, a spus fostul lider PNL, care a catalogat negocierile din ultimele zile drept o „bătaie de joc”.

La conducerea partidului se execută comenzi de la Cotroceni. (…) E o rușine, o alianță împotriva naturii și făcută în disprețul românilor care ne-au acordat votul. (…) Evident că negocierile sunt o rușine. Premierul nu e premier fără SGG și fără ministerul de Finanțe.”, a spus Ludovic Orban.

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, susține că negocierile dintre PNL și PSD au condus la un eșec major al liberalilor, asta pentru că cei de la PSD vor avea premierul chiar înaintea anului electoral 2024.

Astea au fost negocieri fără mandat, a fost o bătaie de joc față de BNP-uri, BEX-uri. Nu au avut mandat, au mințit. Această înțelegere cu PSD presupune că PSD va avea premierul în perioada alegerilor parlamentare. Unde este victoria, dacă dai premierul PSD înaintea alegerilor? Evident că negocierile sunt o rușine. Premierul nu e premier fără SGG și fără ministerul de Finanțe.”, a spus Ludovic Orban.

Fără secretariatul general al Guvernului și fără ministrul Finanțelor premierul e lipsit de mâna dreaptă și de mâna stângă, premierul nu mai e premier”, spune fostul președinte al PNL Ludovic Orban. El spune că Nicolae Ciucă este „un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine”.

În perioada alegerilor va fi premier PSD. Această înțelegere cu PSD presupune că PSD va avea poziția de premier în ultimul an și jumătate din actuala legislatură, în special în anul 2024, premierul nu mai e premier. Fără secretariatul general al Guvernului și fără ministrul Finanțelor premierul e lipsit de mâna dreaptă și de mâna stângă, premierul nu mai e premier”, spune fostul președinte al PNL Ludovic Orban. Despre Nicolae Ciucă, Orban spune că este „un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine”. Orban apreciază că alianța PNL-PSD este una „contra naturii”.

Președintele Klaus Iohannis a chemat liderii formațiunilor parlamentare, luni, la consultări pentru formarea noului guvern. Reprezentanții PNL, PSD, UDMR și ai minorităților naționale merg împreună.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *