Exclus din PNL, Baisan își face partid! „Actualele partide trebuie să dispară, formațiuni noi sunt necesare pentru a opri acest jaf național! Voi face un partid naționalist”

„După excluderea mea brutală, de tip mafiot din PNL, și pierderea calității de consilier județean, în urma ședinței de Consiliu Județean de ieri 30 iunie 2017, astăzi am redevenit un cetățean liber, care poate să își exprime din nou crezurile politice fără a mai fi cenzurat de vreun așa zis partid politic”, este textul de sâmbătă al fostului consilier județean liberal, Remus Cristy Baisan, care precede marele anunț: un nou partid politic se va naște la Constanța! Sau, cel puțin, așa anunță Baisan, care are aspirații naționale: „Am luat decizia să înființez un nou partid politic. Un altfel de partid politic, care să revoluționeze modul profund viciat de funcționare a actualelor partide politice. Un partid politic al nostru, al românilor care ne iubim țara! La începutul toamnei acest partid politic va fi lansat”, susține Baisan.

CITEȘTE ȘI:

Baisan iese la baionetă: „PNL Constanța s-a transformat într-o oligarhie, într-o cumetrie. Se impun demisii și schimbări!”

„Este un proiect care își urmează cursul lui, nu putea fi anunțat din motive de etică, până ieri, dar acum nu poate fi ascuns, pentru că este de interes. Va fi un partid la nivel național, care va porni de aici și se va întinde și care va funcționa cu doctrină diferită față de celelalte partide. Actualele partide politice sunt formate din aceiași oameni care s-au plimbat dintr-un loc în altul și care conving tot mai puțini oameni în țara asta să se implice politic, să participe la vot. Aceste partide, cu excepția PSD – Ion Iliescu, în ultimii 25 de ani România a fost condusă de partide care au avut 20% legitimitate! Ele s-au bazat pe acest fond de neimplicare și este nevoie de o forță nouă, iar în dreptul meu, PNL a reprezentat răul cel mai mic și am mers alături de PNL căzând în capcana că își dorește să se schimbe din interior. Eu am făcut parte din valul schimbării, numai că partidul nu își dorește să se reformeze, este doar un discurs public. (…) Există o denumire conceptuală a viitorului partid, dar nu o lansez public acum. (…) Ca poziționare pe eșichierul politic, va fi un partid modern, nuanțat, cu un naționalism sănătos, al anilor 2020 și nu al anilor 1990. România trebuie să fie reprezentată la nivel european cu demnitate, avem responsabilitatea de a merge să ne susținem în fața Europei cauzele noastre. (…) Obiectivul principal (al viitorului partid – n.r.) îl reprezintă alegerile europarlamentare, iar dacă lucrurile vor merge așa cum anticipez și cum cred că vor merge, la europarlamentare vom trece un prim test, în care vom avea, cu siguranță, cel puțin la fel de mulți reprezentanți câți au la ora actuală aceste partide „istorice”: PSD și PNL!”, a completat Baisan, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Baisan s-a înscris oficial în cursa pentru șefia PNL: „Este nevoie de o schimbare de paradigmă, de la șef de partid la lider!”

Amintim că Remus Cristy Baisan a fost primul liberal care a intrat în conflict cu fosta conducere județeană a partidului. Disensiunile dintre liberali continuă și în prezent, ajungându-se la excluderi, precum ale consilierilor locali Romeo Rezeanu și Horia Căliminte. Alături de ei a fost exclus și Baisan din Consiliul Județean Constanța, locul său fiind luat, vineri, de Costel Stanca. În ciuda faptului că și-a pierdut funcția politică după aceste tensiuni întreținute atât cu fostul președinte al PNL, Gheorghe Dragomir și deputatul Robert Boroianu, dar și cu președintele organizației municipale, George Muhscină, Baisan consideră că, de ieri, este „un cetățean liber” și, astfel, demarează un nou proiect politic.

CITEȘTE ȘI:

PNL Constanța a lovit din nou! S-a răzbunat pe Palaz și i-a lăsat pe tineri fără Palatul Copiilor! Urmează sesizări la DNA

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *