EXCLUDERI din PSD: Deputatul „mitralieră” OUT! Carmen Dan este iertată

Consiliului Politic Național al PSD (fostul CEx) a fost convocat pentru marți, 1 septembrie, de la ora 17:00. Ședința încă este în desfășurare, însă până în prezent s-au stabilit următoarele: patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la votul pe moțiunea de cenzură au deja decizii de excludere de la organizațiile județe din care fac parte. Printre aceștia se numără și deputatul Cătălin Rădulescu, denumit mitralieră, suspectat de blat cu PNL. Deputatul mitralieră a invocat faptul că se află în spital și că nu vreau să mor pentru că așa vrea Ciolacu. Rădulescu nu a oferit nici o probă în sensul internării în spital și, astfel, a fost exclus.

În cazul lui Carmen Dan, s-a luat decizia… iertării. Fostul ministru de Interne a oferit documente care atestă faptul că este contact direct al unei persone testate pozitiv cu COVID-19 (mama sa) și că este obligată să stea în izolare. 

De la ședința de luni pentru moțiunea de cenzură au lipsit cinci parlamentari, respectiv Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă. Deputatul Dan Ciocan a fost deja exclus din partid, într-o ședință a PSD Caracal.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *