Spread the love

Circ mare la Medgidia, unde evenimentul dedicat zilelor orașului a fost anulat, aspect care l-a determinat pe primarul Valentin Vrabie să răbufnească. Consilierii locali și primarul se întrețin ca la „ușa cortului” și Vrabie răcnește, întrucât „nu voi permite ca starea degradantă în care a ajuns acest oraș să fie perpetuată și în mandatul meu!”

Primăria municipiului Medgidia anunță anularea evenimentului „Zilele municipiului Medgidia” din cauza „atitudinii ostile, a disprețului și declarațiilor tendențioase manifestate de o parte a consilierilor locali, în cadrul ședinței ordinare desfășurate în data de 31 august”.

Potrivit lui Valentin Vrabie, consilierii locali Socaciu Zuleiha – PSD, Narcis Ion – PSD, Gheorghiu Georgiana Rosemari – PNL, Păun Nicolae – ALDE, Butnaru Marian – PMM „contestă dreptul la cultură al locuitorilor acestui municipiu” și „datorită mofturilor politice pe care le afișează cei care ar trebui să reprezinte de fapt interesele cetățenilor, anul acesta, Medgidia rămâne mai săracă la capitolul cultură iar cu banii alocați acestui eveniment, vor fi asfaltați 150 de metri de carosabil, respectând recomandarea doamnei consilier Socaciu Zuleiha”.

„Fac apel și pe această cale la președinții partidelor politice să-și facă o curățenie serioasă în interior și să elimine toți demagogii, frustrații și incompetenții care blochează actul administrativ. Avem nevoie stringentă de oameni de bună-credință interesați să dezvolte municipiul iar dacă reforma partidelor politice devine doar un concept învechit, voi lua măsurile care se impun. Intenționez să pun capăt acestui circ, prin consultarea cetățenilor cu privire la desfășurarea unui referendum pentru alegerea unui nou consiliu local. Am venit aici pentru a schimba lucrurile în bine și orice zi pierdută este în defavoarea cetățenilor. Nu voi permite ca starea degradantă în care a ajuns acest oraș să fie perpetuată și în mandatul meu!”, a spus Vrabie, care intenționa, printre altele, să organizeze spectacole cu Irina Loghin, Maria Ciobanu, Carla`s Dreams și un foc de artificii.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *