Evenimentele din cadrul programului #ComeToSEAus COOL continuă cu ediția „Showcase Edition”

Duminică, 19 septembrie 2021, începând cu ora 15:30, în Zona On Plonge din Constanța, continuă șirul evenimentelor din cadrul programului #ComeToSEAus COOL cu ediția „Showcase Edition”. Programul artistic la care toți constănțenii sunt așteptați va fi realizat de rapperul Afo din trupa Cred Că Sunt Extraterestru, alături de MC din echipa acestuia. Artiștii vor pune în scenă un show aparte, în rime, bazat pe interacțiunea cu publicul. Totodată, prezenți vor fi si membrii trupelor All In One Dance și Revolution Family. Aceștia vor avea cinci momente speciale, dintre care două de tip dance battle, în urma cărora seara se va încheia cu un DJ Mix.

ACCESUL în cadrul evenimentului este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2; persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Proiectul ”#ComeToSEAus” este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța (FONT CT), fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile. Programul ”Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022” are o durată de un an, începând pe 2 mai 2021 și finalizând pe 1 mai 2022, fiind guvernat de Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTCluj), Grupul PONT și Banca Comercială Română (BCR).

Mai multe informații despre eveniment găsiți AICI!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *