Europarlamentarul USR, Nicolae Ștefănuță, îşi deschide al doilea birou europarlamentar din țară, la Constanța

Europarlamentarul USR PLUS – Renew Europe Nicolae Ştefănuţă anunţă deschiderea biroului europarlamentar de la Constanța, pe 29 februarie, începând cu ora 11.00. Noul sediu este situat în bd. Mamaia, nr. 39.

Ne respectăm promisiunea făcută constănțenilor înainte de alegerile europarlamentare din mai 2019: inaugurăm la Constanța biroul de europarlamentar al colegului meu, vicepreședintele USR Nicu Ștefănuță. Este un moment important pentru municipiul nostru. Constanța trebuie să devină un adevărat oraș european: prosper, civilizat și curat, un oraș cu instituții funcționale, care se află mereu la dispoziția cetățenilor. Biroul europarlamentarului USR Nicu Ștefănuță va avea ușile deschise tuturor acelora care vor dori să se adreseze unui europarlamentar, tuturor celor care au idei legate de politica europeană  sau sunt interesați de promovarea intereselor Constanței în Europa”, a afirmat deputatul USR Stelian Ion.

Prin deschiderea cabinetului europarlamentar la Constanţa, îmi doresc să conectăm Constanţa cu instituţiile europeneRomânii au drepturi, în calitatea lor de cetăţeni europeni: vreau ca oamenii să şi le cunoască şi să se lupte pentru ele.  Constănţenii preocupați de mediu, de sănătate, de drepturile animalelor să găsească în biroul de la Constanța un spațiu de dialog, o punte de legătură între ei și Europa. Îmi doresc, de asemenea, ca, prin intermediul acestui birou, tinerii să fie mai bine informați cu privire la oportunitățile europene de care pot profita. Din Parlamentul European, voi milita pentru intrarea României în Schengen, astfel încât portul Constanta să devină o sursă importantă de bani şi de locuri de muncă a României”, a declarat Nicu Ştefănuţă.

Nicolae Ştefănuţă este vicepreşedinte al Uniunii Salvaţi România şi a fost ales europarlamentar pe lista Alianţei USR PLUS pe 26 mai 2019. Este vicepreședinte al Delegației pentru relațiile cu Statele Unite şi membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară şi al Comisiei pentru Bugete din Parlamentului European.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.