Europarlamentarul român rusofil, Laurențiu Rebega, candidează la președinția Parlamentului European

Partidul Forța Națională anunță că salută candidatura europarlamentarului Laurențiu Rebega la președinția Parlamentului European. Candidatura lui Laurențiu Rebega constituie o premieră pentru România, fiind primul român care intenționează să ajungă la acest nivel, deși șansele sale de succes sunt aproape nule.

CITEȘTE ȘI:

Europarlamentarii români care au votat pentru interesele Moscovei

„Alegerile parlamentare au dovedit lipsa de leadership și de mesaj a mișcării naționaliste din România. Prin asumarea candidaturii la cea mai importantă funcție din Parlamentul European sprijinit de mișcarea patriotică europeană, Laurențiu Rebega reașează naționalismul românesc pe o direcție ascendentă și dă semnalul unificării forțelor patriotice din România. Partidul Forța Națională îi invită și pe europarlamentarii români să dea dovadă de patriotism și să îl voteze pe reprezentantul României în primul tur al acestor alegeri. Susținerea din partea celorlalți europarlamentari români este o datorie de onoare și o dovadă că pun mai presus de interesele de grup interesul țării care i-a trimis la Bruxelles”, precizează secretarul general al Partidului Forța Națională, Mircea Găinușă.

CITEȘTE ȘI:

Naționalismul românesc batjocorit la nivel european. Laurențiu Rebega, europarlamentarul urmărit penal de DNA, vrea „renașterea naționalismului”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *