Europarlamentarul Mureșan, din nou la Constanța. Niculescu (PNL Năvodari): „Alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluția României”

Siegfried Mureşan, candidatul PNL pentru Parlamentul European  a ales să revină în judeţul Constanţa, de data aceasta în oraşul Năvodari.

CITEȘTE ȘI:

„Într-o zi de duminică am ales să mergem printre cetăţenii oraşului Năvodari împreună cu președintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă şi numeroși colegi liberali. A fost o plăcere să ne aflăm printre năvodăreni şi să discutăm deschis despre problemele cu care se confruntă cetăţenii oraşului. Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care au înţeles că alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluția României, iar cei care ne reprezintă ţara trebuie să fie adevăraţi profesionişti. Partidul Naţional Liberal este singurul partid din România care se bucură de respect şi deschidere la nivelul Uniunii Europene şi are capacitatea de a influenţa decizii în favoarea României. Românii vor să militeze pentru democraţie, pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale şi pentru o Europă unită. Guvernarea PSD-ALDE este nocivă pentru viitorul ţării noastre, de aceea la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis este important să răspundem cu DA pentru a opri corupţia şi infractorii. Partidul Naţional Liberal este singurul partid care a stat de vorbă cu oamenii, a fost prezent în toată ţara, în timp ce PSD-iştii se ascund de români şi le este teamă să nu fie traşi la răspundere pentru promisiuni neonorate”, a precizat președintele PNL Năvodari, George Niculescu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *