Europarlamentar ultranaționalist maghiar, prins la o… orgie cu 24 de bărbați

25 de persoane au fost reținute zilele trecute la Bruxelles, printre care și un europarlamentar. Printre cei prezenți la „gang bang” s-a aflat inclusiv un europarlamentar și unii diplomați. În momentul descinderii la locul orgiei, la etajul unui bar, europarlamentarul ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, s-a accidentat și a fost prins de polițiști, după care a invocat imunitatea parlamentară. La fața locului, polițiștii au găsit alcool și narcotice. Petrecăreții au fost amendați dar nu au fost arestați.

Europarlamentarul este maghiarul József Szájer, din partea partidului ultranaționalist al premierului Viktor Orban. De altfel, Szájer s-a făcut remarcat în Parlamentul European pentru retorica sa anti LGBT. Luni, 30 noiembrie, a demisionat din funcția de europarlamentar.

Europarlamentarii nu pot fi supuși nici unei forme de anchetă, detenție sau proceduri legale din cauza opiniilor exprimate sau a voturilor exprimate, dar nu au imunitate atunci când sunt găsiți săvârșind o faptă penală. O sursă din Parlamentul European a spus pentru The Guardian:

„Nu este nimic greșit să participi la o petrecere sexuală. Cu toate acestea, astfel de întâlniri cu mulți oameni sunt ilegale în conformitate cu legile privind răspândirea infecției cu coronavirus. Acoperirea cu imunitatea parlamentară nu scutește pe nimeni de respectarea legii”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.