Eugen Tomac: „PMP va merge pe CONT PROPRIU la alegerile parlamentare”

Alegerile parlamentare sunt planificate în acest an pentru 6 decembrie. Între timp, în Senat a fost depus un proiect de lege de amânare a alegerilor pentru 14 martie 2021.

Colegiul Naţional al PMP a aprobat, duminică, semnarea unui protocol de colaborare cu PNL pentru crearea de majorităţi de dreapta în Consiliile judeţene şi locale, a anunţat liderul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac și, în privința parlamentarelor, europarlamentarul a adăugat că partidul va merge pe cont propriu:

„Pentru parlamentare, PMP va merge pe cont propriu şi sunt convins că toate obiectivele stabilite în cadrul Colegiului Naţional vor fi atinse. Astăzi am şi luat decizia de elibera din funcţia de preşedinţi de organizaţii 12 colegi. Vom face noi numiri în 12 organizaţii ale PMP în întreaga ţară. Sunt 12 judeţe în care preşedinţii au obţinut rezultate slabe şi prin urmare vom analiza fiecare caz în parte, astfel încât scorul de la parlamentare să fie confirmat prin echipele care vor forma noile structuri de conducere ale PMP”, a spus Eugen Tomac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *