Elevii constănțeni, la poarta Ministerului Finanțelor. Lupu (CJC), invitat să PROTESTEZE pentru transportul școlar

Marți, 17 august a.c. membrii Asociației Elevilor din Constanța și Asociației Elevilor din București și Ilfov vor protesta începând cu ora 14:00 în fața Ministerului Finanțelor pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la neincluderea în proiectul de rectificare bugetară a sumelor necesare pentru asigurarea gratuității elevilor la transport, în ciuda promisiunilor premierului Florin-Vasile Cîțu în acest sens.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost… invitat de elevii constănțeni să participe la acest protest, întrucât acesta s-a plâns de faptul că Guvernul nu îi dă bani pentru transportul școlar. Astfel, cei de la AEC i-au oferit astfel prilejul șefului CJ să își expună punctul de vedere către… Executiv:

„În urma protestului nostru de la Constanța, Florin Cîțu a declarat faptul că va acorda fonduri pentru gratuitatea transportului. Totuși, prin prisma proiectului publicat, nu reiese decât faptul că acesta a mințit elevii cu nerușinare, manipulând opinia publică. Având în vedere declarațiile președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, cu privire la faptul că acesta nu acordă transport județean gratuit din cauza lipsei fondurilor de la bugetul de stat în acest sens, am avut plăcerea să îl invit să protesteze cu noi. Domnule Lupu, aveți ocazia să dovediți faptul că într-adevăr această lipsă de fonduri este o problemă reală pentru care sunteți dispus să vă luptați”, a transmis președintele AEC, Ariana Dudună.

PE ACELAȘI SUBIECT.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *