Eduard Martin a fost ELIBERAT. Administratorul Polaris rămâne sub control judiciar

Magistrații Curții de Apel București au admis, joi, contestațiile formulate de Eduard Martin și Daniel Banaga și au decis să le înlocuiască măsurile arestului preventiv cu controlul judiciar, decizia fiind definitivă.

Eduard Martin, administratorul Polaris M. Holding, a fost reținut de procurorii DNA București, în seara de 3 octombrie a.c., pentru evaziune fiscală, exact în ziua în care consilierii locali municipali au votat o tranzacţie în vederea stingerii datoriei municipalităţii către firma Polaris. Tot la acea dată a fost reținut și Marcel Daniel Banaga, în calitate de administrator, ulterior președinte al consiliului de administrație al societății Polaris M Holding, și apoi consilier al lui Eduard Martin, după care ambii au fost arestați.

CITEȘTE ȘI:

Administratorul Polaris, Eduard Martin, REȚINUT de DNA!

Pe 9 decembrie 2015, DNA anunța că Eduard Martin, atunci parlamentar, a fost pus sub control judiciar, alături de Radu Mazăre și Sorin Strutinsky, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu. DNA preciza că, în perioada 2006 – 2009, Radu Mazăre a solicitat suma de peste două milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall. Totodată, potrivit DNA, în perioada 2008 – 2014, Radu Mazăre a primit de la Polaris M Holding peste șapte milioane de euro pentru că a asigurat acesteia câștigarea unei licitații organizate de Primăria Constanța pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a orașului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*