EDITORIAL De-aia jandarmii constănțeni i-au bătut pe copii de Moș Nicolae: Târgul de Crăciun al lui Chițac e festivalul sexual al lui Ovanesian

Au fost o serie de incidente în seara de duminică, 5 decembrie, la Târgul de Crăciun de la Constanța. De fapt, unele destul de grave, cu copii prinși între părinți și garduri și jandarmi. Unul dintre jandarmi a comis-o grav de tot, a ieșit de capul lui și a început să bruscheze țintit, printre care un deputat, care a reacționat ieri în plenul Parlamentului. O să mai discutăm despre domnul locotenent…

Între timp, înțelegem reacția neconformă a jandarmeriei. La Târgul de Crăciun trebuia instalată o anumită butaforie, pe care a publicat-o ieri ziarul Adevărul de Constanța. Este vorba de niște balerine sexy… care arată așa:

balerina

De fapt nu sunt doar sexy, sunt de-a dreptul provocatoare și cred că își au locul oriunde, numai nu la un târg pentru copii, despre care domnul viceprimar al Constanței, Ionuț Rusu, ne spune că… circulă Moș Crăciun pe toate aleile.

Acum să vă explic ce caută… fundurile ridicate în sus, la târgul de Crăciun de la Constanța. Relevant este și faptul că Primăria Constanța nu a informat niciodată despre finanțarea concretă a târgului în cauză – nu procedează oricum niciodată, despre nici un contract, în acest sens – nu știm dacă a fost atribuire directă sau licitație sau… mă rog, nu știm nimic (alo, Curtea de Conturi?), iar DNA Constanța depune toate eforturile ca să nu fie niciodată interesată de contractele Primăriei Constanța, ca nu cumva să-i deranjeze.

Deci nu știm cum au ajuns fundurile. Dar știm de ce… !

City-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, este un lider important al comunității LGBT din Constanța. Nu lider de facto, adică pe față, ci discret. Cum de altfel procedează și la Primăria Constanța – îl trimite la înaintare pe prostul din poveste, Vergil Chițac, care își imaginează în delirul lui de senil că e primar. Pe lângă distrugerea sistematică a Constanței, Ovanesian coordonează o serie de ONG-uri din zona LGBT, unde se sifonează un camion de bani – la fel: DNA Constanța depune toate eforturile să nu vadă, deși știe în detaliu! Apropos, dragi constănțeni revoltați de dileala din zona peninsulară, nu v-ați întrebat niciodată de ce Chițac a urlat cu pavelele în zonă (proaste, de altfel), dar s-a asfaltat și s-a pus barieră și Poliție Locală și s-au dat abonamente de locuri de parcare ca la balamuc în zona magistraturii? Pentru că așa a dispus Ovanesian, ca să aibă protecție la… judecătoarele și avocatele… foarte intime, foarte satisfăcute și, mai ales, foarte… filmate! Unele cu porecle, cum ar fi Pudela… Mai știu și altele care îmi vorbesc în lacrimi despre neplăcutele lor experiențe lesbiene… (Și când te gândești că astea, ca bărbat, ar trebui să te excite, sentimentul e exact contrar!)

În fine, să n-o mai lungesc: Fundurile balerinelor de la Crăciunul lui Chițac de la Constanța au o semnificație specială pentru Felicia Ovanesian: a înfipt steagul LGBT într-unul din cele mai importante evenimente ale creștinismului! Pentru ea/el, asta e o satisfacție mai mare ca orice tun, șpagă, mizerie din viața ei/lui!

P.S. Să nu uităm totuși și un important detaliu: DNA Constanța are o singură reacție: cum vede, află, știe… FUGE!
De jandarmerie ce să mai zic, că i-am văzut la treabă. Vai de viața lor…

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *