Duster Extreme SE, ediţie SPECIALĂ a Dacia, din ianuarie 2022

Dacia începe 2022 cu o ediția specială Duster Extreme SE 2022. Maşina vine cu dotări speciale și un design exterior exclusivist. Comenzile pe piața din Franța încep din data 6 ianuarie 2022, iar prețul porneşte de la 19.800 euro. Ediția specială Duster Extreme SE vine cu toate dotările standard ale versiunii Prestige, inclusiv aerul condiționat automat și sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu ecran tactil de 8 inci. Maşina vine şi cu card de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate și un sistem cu mai multe camere video.

Duster Extreme SE  va fi disponibilă într-o culoare unică: Urban Grey. Această culoare va fi completată de inserţii portocalii atât la exterior, pe grila frontală, cât şi la interior prin cusături portocalii la tapiţerie, ori rame portocalii la gurile de aerisire, pe cotiera centrală față, pe panourile ușilor și pe consola centrală.

Comenzile pentru Dacia Duster Extreme SE vor fi preluate pe piața franceză începând cu data de 6 ianuarie 2022. Prețurile în Franța pentru modelele Duster Extreme SE în ediție specială cu motorizare benzină/GPL ECO-G 100 pornesc de la 19.800 de euro.

Dacia Duster Extreme SE 2021 New Dacia Duster Extreme Limited Edition PRETURI FRANTA 768x241 1

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *