După valuri de PLECĂRI din partid, PNL începe să promită BANI primarilor! „Noi gestionăm programul Anghel Saligny și Compania Naţională de Investiţii”

Liderul PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, marţi, la emisiunea Talk News de la Profit TV că atât programul guvernamental Anghel Saligny cât şi Compania Naţională de Investiţii (CNI) vor fi gestionate de reprezentanţi ai PNL şi că nu vede niciun motiv ca primarii liberali să plece din partid. Reacţia acestuia vine după ce, luni, PSD Giurgiu a anunţat că patru primari care candidaseră pentru liberali anul trecut s-au întors în partid. Liderul PNL Timiş a precizat că nu se aşteaptă la „un fenomen de masă, în privinţa plecării primarilor din PNL”.

PNL este la guvernare, oamenii pleacă dinspre Opoziţie spre Putere. Anghel Saligny va fi gestionat de la secretar de stat PNL, la fel şi CNI-ul de un reprezentant PNL. Nu văd niciun motiv ca primarii PNL să plece din partid. Cine e la putere se presupune că are mai multe pârghii să ducă la sfârşit proiectele pentru cetăţeni, cum să pleci de la putere?”, a spus Nica, adăugând că la Giurgiu este un singur caz.

Vor fi multe proiecte în perioada următoare. Ar fi absurd să dea cu piciorul la atfel de oportunităţi. De obicei, aceste migraţii politice se produc cu două trei săptămâni înainte de alegeri”, a mai comentat el.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.