După „lupte seculare”, Constanța are subprefect: Ionuț Done, provenit din MAI

Situația politică și administrativă a județului Constanța este destul de complicată și, încă din vară, s-a complicat și mai tare la Instituția Prefectului după ce Ioan Albu a renunțat la funcția de prefect și Dan Jeacă a promovat.

În luna septembrie, singurul subprefectLevent Accoium, a plecat în concediu, apoi a anunțat că demisionează. Practic, Dan Jeacă conduce Instituția Prefectului fără subprefecți și, la sfârșitul lunii septembrie, prefectul preciza pentru TOMIS NEWS că „lucrurile trebuie să se miște mai rapid și să fie numit cel puțin un subprefect, pentru că volumul de muncă este mare”.

Situația a fost remediată de Guvern abia joi, când, în sfârșit, a fost numit un subprefect. Primele discuții și planificări au roit în jurul fostului vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, numai că situația s-a schimbat spectaculos în ultima perioadă. Din diverse motive, Cristinel Dragomir nu a mai fost acceptat, iar postul de subprefect a fost preluat de Ionuț Done.

CITEȘTE ȘI:

Cadru MAI, inițial în Jandarmeriei, în prezent la ISU, Done a fost avansat în 2014 la gradul de maior. 

Cea de-a doua funcție de subprefect ar trebui să fie ocupată în perioada următoare de către o persoană recomandată de minoritățile musulmane.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *