După un eșec colosal în primăvară, din cauza unei erori tehnice, Comisia Europeană a reluat programul WiFi4EU la începutul lunii noiembrie, prin care își propune să finanțeze introducerea internetului wireless în locuri publice.

CITEȘTE ȘI:

În total, 1.628 de Unități Administrativ-Teritoriale din țara noastră s-au înregistrat să primească bonuri valorice de 15.000 euro, fiecare. Din județul Constanța s-au înscris în cursa pentru cuponul de 15.000 de euro 35 de primării, printre care se numără și municipiul reședință de județ, Constanța.

Iată lista localităților din județul Constanța, care au dorit să aibă internet gratuit: 23 August, Adamclisi, Albeşti, Chirnogeni,Ciobanu, Ciocârlia, Costineşti, Crucea, Cumpăna, Dumbrăveni, Grădina, Horia, Independenţa, Limanu, Lipniţa, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Mircea Vodă, Constanţa, Mangalia, Medgidia, Oltina, Cernavodă, Hârşova, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ostrov, Pantelimon, Săcele, Saligny, Saraiu, Seimeni, Tortoman și Valu Lui Traian.

După selecție, 224 de localități din România au fost alese să primească bonuri valorice de 15.000 de euro, fiecare, pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless. Din județul Constanța au fost selectate doar două localități: Municipiul Constanța și localitatea Mihail Kogălniceanu. Criteriul de selecție a fost: „primul sosit, primul servit“. Bonul valoric poate fi utilizat pentru instalarea de puncte de acces gratuit la Wi-Fi în spaţii publice: parcuri, pieţe şi clădiri publice, biblioteci, muzee şi centre de sănătate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *