Spread the love

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Constanța, Dumitru Bădrăgan, a discutat, miercurii, cu mai mulți cetățeni prin intermediul campaniei inițiată de TOMIS NEWS,„Candidații la Primărie, în dialog cu constănțenii”.

Acesta a precizat că printre planurile sale ca potențial primar se regăsește descoperirea soluțiilor de renovare a clădirilor istorice care să devină unități de cazare și alimentație publică, așa cum s-a reușit în toate orașele europene.

„Un oraș portuar are atuuri majore întrucât reprezintă o țintă pentru investitori – operațiuni export-import – putând fi atrase investiții în producție. Portul reprezintă beneficii și în prestări de servicii. Trebuie dezvoltată o zonă industrială în apropierea Portului. Portul ne ajută și în ceea ce privește Constanța oraș turistic! Trebuie să găsim soluții de renovare a clădirilor istorice care să devină unități de cazare și alimentație publică, așa cum s-a reușit în toate orașele europene. Vestigiile arheologice atrag de asemenea turiștii europeni și nu numai, iar atragerea de fonduri europene pentru a putea pune în valoare zona peninsulară, mormântul hipogeu și toate vestigiile care stau ascunse sub malul de pământ în dreapta bd. Marinarilor, reprezintă una din priorități! Să nu uităm Teatrul Fantasio, muzeul de Arheologie, Tnob Oleg Danovski Constanta, și atâtea alte puncte de interes istoric în care în orice oraș civilizat turiștii lasă anual milioane de euro! Satul de Vacanță a fost un proiect frumos al Constanței, care însă a devenit ușor ușor un amestec de clădiri fără personalitate! Iar în Mamaia ideea turismului de weekend a fostului primar a dus la betoanele pe care le vedem astăzi. E important ca Primăria Constanța să fie parte în proiectul vizând Portul Constanța pentru că dezvoltarea orașului trebuie văzută ca având parte integrantă și proiectul Constanta Port. Să nu uităm problemele de mediu pe care le ridică o astfel de structură!”, a spus Bădrăgan, într-un răspuns adresat constănțeanului Cosmin Manole.

DISCUTĂ ȘI TU CU CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *