Spread the love

Circ de proporții în mediul naționalist, și-așa scindat și lovit din toate direcțiile. Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, este personajul principal al unui scenariu care nu îi aduce multă reclamă. De altfel, Diaconu oricum susține că și reclama negativă îl ajută, așa cum reiese din stenogramele publicate astăzi de stiripesurse.ro

Stenogramele respective fac lumină cu privire la reinventarea PRU după alegerile locale. Diaconu susține într-un set de stenograme că în fapt partidul are o singură menire – fracturarea PSD. Cu prilejul aceleiași discuții, Diaconu mai precizează cădoar de noi se vorbește la televizor și peste tot”, confirmând astfel ceea ce relata recent TOMIS NEWS despre atitudinea acest personaj sinistru, care se încadrează oriunde, numai în mediul naționalist nu.

Într-un exces de scenarită amuzantă, Diaconu se vede din nou pe cai mari, așa cum s-a considerat și la locale și s-a făcut de tot râsul, susținând în cadrul acestor stenograme, din care redăm un mic fragment:

Păi cum să faceți cu PSD?

Bogdan Diaconu: Uite așa, PSD o să ia 30 și ceva la sută, noi luăm 15-18 % și împreună constatăm că putem să facem majoritatea. Dragnea nu poate să ajungă prim-ministru. Ponta a mai fost, lumea a dus-o bine, il iubește, e mai frumos, mai mare decât Dragnea, deci putem să-i spunem că fostul tău președintele și primul tău ministru cu care te-ai lăudat e la noi! Noi il propunem pe el prim-ministru și atunci, Dragnea are o problemă, cred că n-o să-i convină…dar partidul? 

………………………………………………….

Dar deciziile astea tu le iei singur? Sau împreună cu Ghiță și cu Victor?

Bogdan Diaconu: Pfff! Păi majoritatea le luăm  împreună… Asta cu moțiunea i-am spus-o lui Ghiță, hai să-i dăm asta lui Dragnea, împreuna, cam 90% din decizii le iau eu cu Sebi. L-am mai întrebat și pe Puie…știi cine e Puie? Victor Ponta.

Președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan, se străduiește să vadă partea bună, dacă există așa ceva, la sinistrul personaj Bogdan Diaconu. Potrivit lui Bădrăgan, astfel se constată faptul că „nu suntem oamenii PSD”.

„E interesant că toată lumea zice că suntem oamenii PSD, dar din stenogramele acestea nu reiese la fel, nu? După ce ne-au atacat destule voci la locale că ne-a sprijinit PSD, acum este o imagine contrară. Acum, depinde de modul și dialogul pe care îl are (Diaconu – n.r.) cu Ponta. Chiar nu eram eu partenerul de dialog (râde), nu știu cu cine a avut dialogul. Dar, nu știu dacă e de Servicii, eu cred că face parte dintr-o strategie politică, nu știu a cui. M-am uitat și aseară și ne uităm și azi: PNL și USR îl susțin pe Cioloș. Al cui e Cioloș? Așa că… iată: nu numai noi avem un proiect în care o guvernare ulterioară să susțină un prim-ministru care să nu fie din PRU, putem susține un proiect. De data asta, liberalii au copiat, nu?”, a spus Dumitru Bădrăgan, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *