Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană Constanța

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, cu sediul pe str. Mircea cel Bătrân, nr. 104 A, organizează miercuri, 7 iulie 2021, ora 17.00, în Aula Bibliotecii, o dublă lansare de carte:

• Mihaela Meravei, Prezumția de fericire – Saadet-i-ebediyie (Ex Ponto, 2020), poezie, ediție bilingvă româno-tătară, în traducerea doamnei Güner Akmola; Colivia de sticlă (Ex Ponto, 2020), poezie

              • Selma Rashid Calil, Când merii înfloresc din nou (Colorama, 2020), roman

              Mihaela Meravei este membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România și scrie o poezie care marchează o viziune a  sentimentelor la modul feminin, un concert al emoțiilor care se cer articulate pe un plan mai înalt, într-o vibrație care face loc însă familialului, vecinătății vieții.

              Romanul Selmei Rashid Calil deschide către o lume orientală, în care tradiția și modernitatea se regăsesc uneori pe poziții antagonice și în care sensibilitatea feminină se încarcă de particularitățile unui alt spațiu de cultură și civilizație.

peppbgibfnpjhbim

              Evenimentul este moderat de către prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, directorul Bibliotecii Județene, cu participarea, în calitate de invitați, a lui Ovidiu Dunăreanu, scriitor, redactorul-șef al revistei Ex Ponto și a Dianei Dobrița Bîlea, scriitoare, membri ai Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, care vor prezenta cărțile autoarelor.

              Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul lunii iulie, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman Constanța”, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Evenimentele organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției și pe pagina de Facebook.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *