Spread the love

Sătule să tot primească reclamaţii de la cetăţeni privind traficul greu din localitate, autorităţile locale din Fântânele au întocmit, în urmă cu ceva vreme, un proiect prin care intenţionează să construiască o şosea ocolitoare a localităţii.

„Sute de cetăţeni s-au plâns de-a lungul timpului de faptul că maşini de mare tonaj trec zilnic prin localitate, iar din cauza trepidaţiilor, casele s-au fisurat. Este o situaţie care nu mai suportă amânare, iar cetăţenii au dreptate. Centura localităţii Fântânele va avea o lungime de aproximativ 3 kilometri și va cuprinde inclusiv refugii. Dumul va trece peste o derea, ceea ce înseamnă faptul că va fi amenajat și un podeţ. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 2,2 milioane de lei”, a spus primarul Gheorghe Popescu, pentru TOMIS NEWS.

El a adăugat că lucrările la acest drum vor începe, cel mai probabil, în primăvara acestui an.

„Între 1 şi 15 mai va fi dat ordinul de începere a lucrărilor”, a completat Gheorghe Popescu. Potrivit primarului, finanţarea pentru amenajarea acestui drum este asigurată din bugetul local.

„Centura ocolitoare a localităţii Fântânele va fi folosită în special de maşinile de mare tonaj care, în prezent, trec prin centrul localităţii. Cert este că, prin această şosea ocolitoare, rezolvăm o mare problemă a comunei”, a concluzionat primarul localității Fântânele, Gheorghe Popescu, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *