Drum nereparat din 1970, reabilitat de Consiliul Județean din fonduri proprii. Țuțuianu: „Prin drumuri bune facilităm schimburile comerciale și impulsionăm turismul”

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a fost prezent joi la lucrările de reabilitare a DJ 222, pe tronsonul Grădina – Râmnicu de Sus, la hotarul dintre județele Constanța și Tulcea.

CITEȘTE ȘI:

Alături de directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci, Țuțuianu a supervizat lucrările și a precizat faptul că demersul face parte din inițiativa de reabilitare a tuturor drumurilor importante ale județului.

„Sunt preocupat de modernizarea infrastructurii rutiere, iar reabilitarea tuturor drumurilor importante ale județului reprezintă unul dintre obiectivele mele principale. Astfel, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța ne asigurăm că traficul se desfășoară în cele mai bune condiții, iar astăzi am demarat lucrările de reabilitare a DJ 222 pe tronsonul Grădina – Râmnicu de Sus – hotar Județul Tulcea, drum ce nu a mai fost reparat din 1970. Aceste lucrări fac parte din Programul RAJDP pentru anul 2019 și sunt finanțate în totalitate din bugetul Consiliul Județean Constanța. Știu că printr-o infrastructură rutieră bună contribuim real la dezvoltarea județului Constanța. Astfel facilităm legăturile între localități, schimburile comerciale, dar și impulsionarea turismului în regiune. Tot astăzi, m-am asigurat că avem la dispoziție și materialele necesare reabilitării drumurilor, precum și cele necesare mixturilor asfaltice, iar cariera de piatră de la Cheia reprezintă unul dintre furnizorii esențiali ai Regiei”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *