Drulă (Transporturi) a SCHIMBAT Consiliul de Administrație al Portului Constanța

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a convocat zilele trecute Adunarea Generală a Acționarilor la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (APMC). Pe ordinea de zi a Convocatorului s-a aflat revocarea Consiliului de Administrație, numirea membrilor provizorii în CA pentru următoarele patru luni, stabilirea indemnizației acestora, și aprobarea formei și conținutului contractului de mandat.

Până joi, CA al APMC a avut următoarea componență: Elena Pătrașcu, Gabriela Murgeanu, Daniela Șerban, Constantin Chirilă, Mircea Burlacu, Ghiorghe Bătrînca, Cătălin Diaconu.

După ședință s-a decis revocara următorilor: Elena Petrașcu (fosta șefă a CA-ului), Daniela Șerban, Ghiorghe Bătrînca, Mircea Burlacu.

Aceștia au fost înlocuiți cu: Mihai-Florin Mihail, Adrian Crizbășianu, Bogdan Enache și Cristian Paris.

Persoanele de răsunet înlocuite sunt Daniela Șerban – directorul economic al companiei din 2012. Între 2008 şi 2016, Daniela Şerban a fost şefa de cabinet a senatorului PSD Nicolae Moga, iar între 2011- 2012 a ocupat un post de consilier economic la RAJA SA. Ea s-a aflat în CA al CNAPM din 2018. Al doilea este Mircea Burlacu, președinte și consilier juridic în Comitetul de Dialog Social pentru porturi și căi navigabile, și membru în Federația Națională a Sindicatelor Portuare. Acesta este cunoscut ca fiind omul lui Gabriel Comănescu în portul Constanța, președintele Grup Servicii Petroliere.

Prin Hotărârea AGA Nr. 3/15 / 2021 s-a stabilit ca fiecare membru să beneficieze de o indemnizație lunară de 10,636 de lei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *