Drulă (Transporturi) a demarat evaluarea angajaților din minister și companiile subordonate

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că evaluează ministerul, companiile şi instituţiile din subordine şi a cerut managerilor de companii să vină cu planuri clare pentru 2021 pe zona de întreţinere a drumurilor şi căilor ferate.

Marile investiţii publice sunt cheia pentru revenirea economiei şi sunt prioritare pentru mine şi întregul cabinet. Vorbim de autostrăzi, de drumuri expres, de modernizări ale căilor ferate şi de alte proiecte. Unde ele sunt deja în construcţie e nevoie de eficienţă şi profesionalism ca să le finalizăm cât mai rapid, unele chiar anul acesta. Nu pierdem din vedere lansarea proiectelor noi şi ne concentrăm pe eficientizarea procedurilor şi a instituţiilor care le gestionează. Una dintre provocările majore este, pe de altă parte, întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii existente. Sunt restanţe enorme şi pe zona rutieră, dar mai ales pe cea feroviară. Am cerut managerilor de companii să vină cu planuri clare pentru 2021 pe zona de întreţinere a drumurilor şi căilor ferate. Evaluăm în aceste zile ministerul, companiile şi instituţiile din subordine. Şi vom face schimbările şi reformele de care e nevoie pentru ca aparatul public din Transporturi să ajungă la profesionalismul aşteptat de oamenii care fac slalom printre gropi. Nu am venit aici ca lucrurile să meargă ca până acum. Sau doar puţin mai bine. Ce facem acum poate reprezenta începutul celui mai bun deceniu pentru infrastructura României“, a transmis ministrul Drulă.

Ministrul a subliniat că Executivul lucrează la legea bugetului de stat pe 2021 şi că apreciază deschiderea premierului Florin Cîţu şi prioritatea pe care acesta o face din investiţii în anul acesta.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *