Dragnea primește lovitură după lovitură! Alți trei parlamentari se pregătesc să treacă de la PSD la PRO România! Dobre: „Sunt discuții cu mai mulți aleși!“

PSD-ul lui Liviu Dragnea primește lovitură după lovitură înaintea depunerii moțiunii de cenzură care ar putea duce la căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână patru deputaţi social democraţi (Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Mihai Popa şi Mihai Mohaci) au demisionat din partid și s-au alăturat formaţiunii lui Victor Ponta, Pro România, iată că fostul premier și lider al PSD este pe cale să mai dea încă o lovitură. Potrivit unor surse, Ponta negociază intens cu alți trei parlamentarii ai PSD, care stau cu bagajele făcute, gată să demisioneze din partid și să treacă la Pro România. Sursele din politică spun că Dragnea și compania au avut discuții intense în Comitetul Executiv al PSD de luni, unde liderii încearcă să oprească acest val de plecări.

CITEȘTE ȘI:

Deputatul de Constanța al Pro România, Mircea-Titus Dobre, a confirmat pentru TOMIS NEWS că sunt discuții cu mai mulți parlamentari, dar când va fi luată o decizie atunci președintele Pro România va ieși să anunțe public în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI:

La rândul său, celălalt deputat de Constanța al Pro România, Mircea Banias, a afirmat că „ușor, ușor, lumea începe să se convingă de faptul că Pro România este o alternativă sănătoasă la actuala majoritate parlamentară“.

„Cred că din ce în ce mai mulți oameni vor veni către Pro România. Mă aștept ca în perioada următoare să mai fie transferuri de la PSD la Pro România“, a spus Banias, pentru TOMIS NEWS.

Până în prezent, Pro România a reușit să aducă 16 deputați de la cele două partide care formează coaliția de guvernare, 12 de la PSD și patru de la ALDE. În condițiile în care puterea pierde aleși pe bandă rulantă, este foarte posibil ca la următoarea moțiune de cenzură să cadă Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *