Dragnea, glume „de șantier”, la Constanța: „Niciodată până acum nu m-a înșelat nici o femeie din PSD!”

Organizația județeană de femei a PSD organizează în aceste zile Școala Politică de Vară a organizației femeilor social-democrate din România. La lucrări participă întreaga conducere centrală a PSD, precum europarlamentarul Viorica Dăncilă; ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb; senatorul PSD Ecaterina Andronescu; secretarul general al partidului, Marian Neacșu; ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană sau, evident, președintele PSD, Liviu Dragnea.

Astfel, vineri, la Pavilionul Expozițional Constanța, organizația județeană a PSD, reprezentată de Mariana Gâju, l-au primit pe liderul partidului cu pâine și sare și cele aproximativ 300 de femei social-democrate îmbrăcate în costume populare, vestimentație care a făcut subiectul principal al bâjbâielilor dintre Viorica Dăncilă și Doina Pană. De asemenea, au mai participat președintele PSD Constanța, Felix Stroe, senatorii Nicolae Moga și Tit-Liviu Brăiloiu, primarul municipiului Constanța – Decebal Făgădău și președintele Consiliului Județean Constanța – Marius Horia Țuțuianu.

Dăncilă i-a oferit lui Dragnea o ie, însă președintele PSD a atenționat-o că „nu știți măsura” și a fost nevoie de o nouă cămașă, prilej pentru Pană să o „înțepe” pe Dăncilă: „Noi, la Bistrița, îi știm măsura!”

Ulterior, Dăncilă a mai comis o gafă, la invitarea la microfon a președintelui PSD Constanța, pe care l-a numit… Radu Stroe. În spirit de glumă reparatorie, Marian Neacșu a luat cuvântul și l-a felicitat pe „Felix Stroe, rudă cu Radu Stroe”.

Stroe: „Făgădău, un tânăr care promite să ocupe funcții mult mai mari în România în viitor”

„Pentru mine sunt o onoare și o bucurie deosebite pentru că astăzi, în municipiul Constanța, au loc aceste acțiuni ale școlii de vară a organizației de femei a PSD. Să știți, domnule președinte, că nu numai organizația de femei v-a așteptat cu drag și respect, ci toată organizația județeană. În județul Constanța, PSD este un partid respectat, votat masiv de cetățeni și vă mulțumim că sunteți alături de noi. Mă uitam în sală și am constatat cu bucurie, cu mândrie, că în partidul nostru doamnele nu sunt doar competente, ci și frumoase. Sunt numai flori, îmbrăcate în ie populară și o spun cu tărie încă o dată: cu siguranță, în PSD, sunt cele mai deștepte și mai frumoase femei din România. Organizația județeană a PSD este una puternică, a fost, este și, cu siguranță, va fi una din cele mai puternice din România. În 2016, în două momente electorale dificile, noi am triumfat, am câștigat alegerile locale, Primăria Municipiului, Consiliul Județean… apoi, fără să ne oprim, ne-am pregătit pentru alegerile parlamentare, în județul Constanța a obținut cel mai bun rezultat din istoria organizației. Ne mândrim cu cinci deputați, trei senatori, oameni cu experiență, dar și tineri care promit și care au făcut până acum o figură frumoasă în Parlamentul României. (…) Succesul nostru este echipa, avem o echipă puternică, unită, din care face parte Decebal Făgădău, un tânăr care promite să ocupe funcții mult mai mari în România în viitor. Președintele Consiliului Județean, de care sunt mândru și alți colegi și colege. Unitatea acestei echipe este garanția succesului nostru în viitor. Trebuie să menținem unitatea, să o întărim, să discutăm problemele, vom decide cu responsabilitate și îndelungi dezbateri”, a spus președintele organizației județene a PSD, Felix Stroe.

Dragnea: „Cel mai mult îmi plac femeile care investesc în cariera lor politică”

„Eu spun cu mare satisfacție că, în PSD, femeile sunt foarte respectate, unii spun că poate prea mult… Avem și în Parlamentul European și în administrația locală. Avem și în Guvern, pe care le felicit. Gabriela Firea, o susținem și o apreciem foarte mult. Cel mai important lucru: avem foarte multe femei care ne susțin, ne votează și care ne-au ajutat să câștigăm alegerile cu un scor istoric, dar care ne și obligă. Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, structura care ne dă speranțe să mergem mai departe și curaj. Nu am spus niciodată vorbe goale, de câte ori am venit la dumneavoastră am plecat mult mai încărcat și încurajat. (…) Orice femeie care se îmbracă în port popular devine și mai frumoasă decât este. Niciodată PSD nu a primit din partea femeilor un mai mare efort decât în 2016! Și eu o spun și mi-o asum: îmi plac femeile! O spun în calitate de bărbat, de colegi de partid, dar cel mai mult îmi plac femeile care investesc în cariera lor politică. Și mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înșelat nici o femeie din PSD! Așteptările am vrut să zic!”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea.

VIDEO DRAGNEA: „AVEM DOUĂ DOAMNE CARE SE OCUPĂ DE FONDURI EUROPENE: ROVANA PLUMB ȘI SEVIL SHHAIDEH”

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*