Spread the love

PSD a organizat, vineri, un miting de imagine la Craiova. Cu acest prilej, președintele partidului, Liviu Dragnea, a explicat că ar putea candida la alegerile prezidențiale, numai în condițiile în care… nu va fi condamnat până atunci!

„Dacă o să am posibilitatea fizic, mă mai gândesc. Acum am posibilitatea, sunt liber, sunt cu voi!”, a spus Dragnea, adăugând faptul că președintele Klaus Iohannis îl dorește la închisoare.

CITEȘTE ȘI:

Partid de stânga, dar opozanți ai PSD, cei de la PRO România consideră că Liviu Dragnea a încercat la Craiova un joc de imagine, întrucât președintele social-democraților își dorește de mai mult timp să fie candidatul la alegerile prezidențiale care vor avea loc în iarna acestui an, așa cum ne-a precizat deputatul constănțean Mircea Banias.

„Fără să mă intereseze foarte tare ceea ce fac PSD și domnul Liviu Dragnea, eu am spus de mult că Liviu Dragnea va candida la prezidențiale! Nu este o surpriză, este o opțiune, o decizie normală, întotdeauna președintele partidului a candidat la alegerile prezidențiale!”, a spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *