Dragnea acuză în PSD că sunt șefi locali care strâng semnături pentru PRO România. Dobre (PRO România Constanța): „Este o diversiune! El este inventatorul fake news și al statului paralel”

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de zilele trecute, președintele partidului, Liviu Dragnea, a răbufnit, spunându-le liderilor județeni prezenți că unii șefi locali ar strânge semnături la alegerile europarlamentare și pentru partidul PRO România condus de fostul premier și cel mai înverșunat adversar politic al liderului PSD, Victor Ponta.

Dragnea a arătat că știe că unii președinți strâng semnături pentru PRO România și, după această intervenție nervoasă, nici un social-democrat nu a reacționat.

De partea cealaltă, cei de la PRO România susțin că afirmațiile lui Dragnea sunt o diversiune.

„Asta este diversiunea lui Dragnea! El așa conduce partidul, cu diversiunea și cu teama! Nu există nici un social-democrat care să strângă semnături pentru PRO România. Ah, că zilnic pierde consilieri locali, județeni, primari, parlamentari, asta e altceva. Alături de noi vin și din PSD, din PNL, sunt și oameni care și-au întrerupt cariera politică în 2006 și au venit acum alături de un proiect, la PRO România, dar nici un om din PSD nu strânge semnături pentru PRO România. Avem și noi structurile noastre, organizațiile noastre, oamenii noștri. Liviu Dragnea face o diversiune, pentru că mai sunt în PSD oameni care se tem de el și el așa face: diversiune. El este inventatorul fake news, al statului paralel, ce zice de alții că fac aia face el!”, a spus deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *