Spread the love

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este prezent, sâmbătă, la conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin și, cu acest prilej, a transmis un mesaj foștilor membri ai PSD care au plecat la partidul lui Victor Ponta, PRO România:

Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei! O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD nu a mai fost astfel într-o situație de declarații, ci de amenințări clare! Trecem peste… masoni și securiști… și ne străduim să înțelegem cum se deslușesc aceste amenințări, care încep de astăzi.

Cei doi parlamentari constănțeni ai PRO România au primit cu amuzament poziționările președintelui PSD. De exemplu, deputatul Mircea Banias nu a plecat din PSD la PRO România, ci de la ALDE, dar ne-a precizat că Dragnea, dincolo de faptul că le interzice să aibă grup parlamentar și că le blochează proiectele legislative, situația este clară: PSD riscă să rămână fără parlamentari!

„Cred că este o problemă pentru PSD faptul că PRO România crește și până acum au tratat așa… că… nu sunt interesați, că nu dau doi bani, acum când văd că noi stăm foarte bine în sondaje, mai bine decât se așteptau, a intervenit o panică! În primul rând, nu ne-au lăsat să ne facem grup parlamentar, deși suntem mai mulți decât cei de la ALDE! Dar, chiar nu cred că are rost să comentăm ce zice domnul Dragnea, fiecare cu partidul lui, dar domnul Dragnea să aibă grijă, că o să rămână singur, o să îi plece toți parlamentarii până la urmă! O să vedem ce fac ei începând de azi, o să ne protejăm, să ne apărăm de agresiuni…”, a spus Mircea Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

În altă ordine de idei, deputatul constănțean Mircea Titus Dobre, fost social-democrat și ministru în două cabinete guvernamentale PSD-iste, ne-a explicat faptul că Liviu Dragnea trăiește într-o lume paralelă.

„Din punctul meu de vedere, Dragnea este un personaj al trecutului. Trebuie să ne uităm la faptul că Liviu Dragnea încă se bate cu „statul paralel”, dar ca să facă asemenea amenințări este mai mult de „noaptea minții”! (…) Liviu Dragnea este departe de a mai fi într-o viață reală, este într-o viață paralelă pe care el și-a făcut-o și pe care o duce mai departe! Am înțeles că astăzi au fost niște oameni care au scandat împotriva lui… și, tot astăzi, el a transmis că oamenii trebuie să muncească pentru partid și pentru patrie! Este partidul lui Liviu Dragnea? Care sunt cei din patrie? Darius Vâlcov, Sevil Shhaideh? (…) Eu iau în derâdere toate aceste amenințări, pentru că PRO România are organizații județene și, în scurt timp, acoperim toată România! Încearcă (Dragnea – n.r.) orice artificiu ca să arate cât de puternic este el, dar nu mai are putere! De ce nu își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților? De ce nu se pune primul pe listă la europarlamentare?”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *