Dotări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța: Autospeciale noi, pentru intervenții

 Patru autoturisme noi au intrat în dotarea structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Mihail Kogălniceanu” Constanța, în scopul creșterii gradului de siguranță a cetățenilor. Potrivit IJJ Constanța, aceste autospeciale fac parte dintr-un lot contractat la nivel central, în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerului Afacerilor Interne, fiind repartizate la nivelul unității noastre pentru structurile de ordine publică din municipiile Constanța, Mangalia și Medgidia.

Autovehiculele alocate pentru Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța sunt dotate cu sisteme acustice și optice de semnalizare, inscripționate cu însemnele specifice și completează dotarea tehnică a unitații, fiind destinate pentru creșterea capacității operaționale și de acțiune a jandarmilor constănțeni.

Potrivit IJJ Constanța, utilizarea acestor noi autoturisme la nivelul unității de către structurile operative va contribui la sporirea mobilității efectivelor de jandarmi în misiunile specifice, precum și la solicitările cetățenilor adresate prin numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *