Spread the love

Consilierii liberali din comuna Cumpăna au luat foc pe primarul Mariana Gâju, din cauza unei lucrări edilitare de… tot râsul. Totodată, liberalii ironizează naționalismul primăriței, care, în opinia acestora, este unul de fațadă și care nu ține loc de o bună administrație, absentă în această comună.

Mai mulți stâlpi au răsărit în Cumpăna… în mijlocul trotuarului proaspăt renovat, iar președintele organizației locale a PNL, candidat al formațiunii pentru primăria comunei, George Tufă, i-a promis primăriței Gâju că, după votul de la alegerile locale, această bătaie de joc prin banul public va fi oprită.

„Apreciem cu toții muzica populară, dar la evenimentele care se cuvin. Nu poți să întâmpini oaspeții cu pâine și sare, în straie populare, cu Furdui Iancu și Sava Negrean Brudașcu tare în boxe, dar concomitent să pui stâlpi în mijlocul trotuarului! Atrag atenția doamnei primar: cumpănenii nu s-au născut proști și nici nu sunt proști! Ce părere are orice patriot de o așa… „manoperă”? Astfel de fotografii circulă pe internet pentru a-l portretiza pe Dorel, spre amuzamentul general, dar în Cumpăna nu este nimic amuzant, pentru că acestea se fac pe banii noștri! Înțelegem oportunitatea investiției, dar nu înțelegem lipsa de implicare! Înțelegem graba de a termina lucrările până la alegeri, dar nu înțelegem lipsa de profesionalism cu care acestea se execută! Înțelegem  drumurile la Bruxelles, dar dacă tot mergem acolo des, nu învățăm nimic util? Consilierii locali PNL nu vor vota niciodată astfel de proiecte comunale și, din luna octombrie, oprim definitiv această bătaie de joc!”, a transmis George Tufă.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *