DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Echipamente de protecție pentru medici și pacienți, de igienă și consumabile medicale au ajuns în aceste zile în două tranșe la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Inițiatorii acțiunii, Asociația Dăruiește Aripi, și-au redirecționat toate donațiile primite pentru achiziția de astfel de echipamente, extrem de necesare în lupta împotriva coronavirus. Măsura nu este, evident, suficientă, mai ales că, la un moment dat, ar putea fi nevoie de un stoc minim de rezervă în eventualitatea răspândirii epidemiei.

donare spital

Până astăzi, Asociația Dăruiește Aripi a asigurat echipamente în valoare de 17.000 de euro, următoarele transporturi se estimează că vor ajunge la 50.000 de euro, iar un stoc de halate va ajunge luni. Cu tot acest efort eroic, Asociația Dăruiește Aripi are nevoie și de implicarea comunității pentru donații.

„Ne-am activat furnizorii medicali în încercarea de a acoperi cât mai multe dintre nevoile comunității noastre”, au transmis reprezentanții asociației, care punctează foarte clar: Orice donație ajută!

Constănțenii care doresc să contribuie financiar pentru buna funcționare a spitalului o pot face în contul:
RO70 BTRL RONC RT02 0750 3901, Asociația Dăruiește Aripi. Totodată, pentru orice detalii suplimentare, Asociația poate fi contactată la 0723215387.

Similare:

Făgădău, apel la Ministerul Sănătății: „ALOCAȚI FONDURI pentru acești eroi, medicii din Spitalul de Boli Infecțioase!”

BILANȚ CORONAVIRUS: 260 de cazuri în România. La Constanța: 15 persoane confirmate POZITIV!

Primăria Constanța asigură cumpărăturile de strictă necesitate pentru persoanele vulnerabile

RAEDPP: „Cei care au majorat prețurile în piețe nu sunt producători locali. Sunați la ANAF!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.