DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

„Implicarea dumneavoastră directă în susținerea actului medical, prin ajutoarele materiale care s-au strâns din donații, a fost o lecție de dăruire, de credință și facere de bine în folosul celor aflați în suferință”, este mesajul de mulțumire transmis de medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța pentru toți cei care au făcut donații în această perioadă extrem de dificilă.

Ajutoarele pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00, la cortul special amplasat în fața Primăriei Municipiului Constanța, de pe bulevardul Tomis nr. 51, fără a perturba în vreun fel activitatea în unitatea spitalicească.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

donatii 1

PE ACELAȘI SUBIECT:

VIDEO Echipamente medicale și materiale sanitare, donate la Spitalul de Boli Infecțioase. ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI de sprijinire a spitalelor!

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Ne luptăm cu un inamic nevăzut. Dacă stați în casă, este posibil să RUPEM acest lanț epidemiologic”

VIDEO Activitatea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. „Aproape în fiecare zi pleacă acasă un pacient vindecat”

Containere dotate cu toate utilitățile, amplasate la Spitalul de Boli Infecțioase, pentru cadrele medicale

Donațiile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse la sediul Primăriei Constanța

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Nu avem NICI UN CAZ cu evoluție gravă. Medicii vă roagă să STAȚI ACASĂ!”

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.