Donațiile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse la sediul Primăriei Constanța

Serviciul Protecție Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a amplasat în fața instituției un cort special pentru donațiile strânse de la toți cei care vor să ajute Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Astfel, potrivit unui anunț de marți al municipalității, având în vedere numărul tot mai mare de constănțeni, persoane fizice sau juridice, ONG-uri sau asociații care doresc să ajute Spitalul Clinic Municipal de Boli Infecțioase cu diverse materiale sau produse, vă informăm că toate aceste donații pot fi aduse, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:00, la cortul special amplasat în fața instituției de pe bulevardul Tomis nr. 51, fără a perturba in vreun fel activitatea în unitatea spitalicească.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Pe același subiect:

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Primăria a lansat platforma ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA, interacțiune online în care „cei singuri pot fi auziți”

ORDIN: Se SUSPENDĂ internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente medicale care NU reprezintă urgență

Spitalul Județean și Spitalul de Boli Infecțioase, dezinfectate constant

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Nu avem NICI UN CAZ cu evoluție gravă. Medicii vă roagă să STAȚI ACASĂ!”

Ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța. S-au alocat 2,5 milioane lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.