Donații de peste 19.000 de euro pentru noua secție de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Județean Constanța

Asociația Dăruiește Aripi din Constanța anunță joi că a reușit performanța de a strânge donații record, în valoare de 19.189 euro, sumă care va fi redirecționată integral către Reconstrucția Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța.

„Sunt copleșită de implicarea echipei de fundraiseri-înotători care mi s-a alăturat, precum și de susținerea pe care am primit-o din partea donatorilor pentru a oferi șanse reale la viață copiilor născuți în Constanța. Realizarea acestui proiect înseamnă scăderea ratei mortalității infantile neonatale din zona de SE a României”, a spus Alina Pătrăhău (Vasea), fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

Cei care vor să susțină proiectul de la Constanța pot, de asemenea, să doneze accesând pagina dedicată proiectului: www.nounascuticonstanta.ro.

Noua secție, renovată după 50 de ani, va avea o suprafață de 800 mp, o capacitate totală de până la 26 de locuri și va fi dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, inclusiv o soluție de telemedicină ce va permite medicilor să monitorizeze copiii chiar și din afara spitalului.

CITEȘTE ȘI:

Îngeri printre noi! INTERVIU cu Adelina Toncean, inițiatoarea programului „Nici un copil singur în spital“!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *