Spread the love

Asociația Dăruiește Aripi din Constanța anunță joi că a reușit performanța de a strânge donații record, în valoare de 19.189 euro, sumă care va fi redirecționată integral către Reconstrucția Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți din cadrul Spitalului Județean Constanța.

„Sunt copleșită de implicarea echipei de fundraiseri-înotători care mi s-a alăturat, precum și de susținerea pe care am primit-o din partea donatorilor pentru a oferi șanse reale la viață copiilor născuți în Constanța. Realizarea acestui proiect înseamnă scăderea ratei mortalității infantile neonatale din zona de SE a României”, a spus Alina Pătrăhău (Vasea), fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

Cei care vor să susțină proiectul de la Constanța pot, de asemenea, să doneze accesând pagina dedicată proiectului: www.nounascuticonstanta.ro.

Noua secție, renovată după 50 de ani, va avea o suprafață de 800 mp, o capacitate totală de până la 26 de locuri și va fi dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, inclusiv o soluție de telemedicină ce va permite medicilor să monitorizeze copiii chiar și din afara spitalului.

CITEȘTE ȘI:

Îngeri printre noi! INTERVIU cu Adelina Toncean, inițiatoarea programului „Nici un copil singur în spital“!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *