Spread the love

Asociația Dăruiește Aripi este, pentru al treilea an consecutiv, campioana națională la fundraising la Swimathon București, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri prin înot din țară. Proiectul de tratamente la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea a reușit performanța de a strânge peste 80.000 lei de la susținătorii asociației, în marea lor majoritate constănțeni.

„Împreună cu oamenii frumoși din comunitatea constănțeană reușim să facem minuni, încă o dată. Mulțumim celor 10 echipe Dăruiește Aripi pentru determinarea cu care au povestit despre misiunea noastră în proiectul prin care echipe mixte ale Asociației Dăruiește Aripi și personalul medical specializat al secției de onco-hematologie pediatrică de la Constanța se deplasează la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea pentru procedurile ce se pot efectua acasă în condiții de siguranță. Voi, înotătorii noștri dragi și fundraiserii noștri convingători ne dați aripi să mergem mai departe!”, a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea asociației.

Din cauza pandemiei, Swimathon s-a desfășurat anul acesta într-o nouă formulă de #SwimAtHome. Dăruiește Aripi a avut 90 de înotători virtuali împărțiți în 10 echipe, care au reușit să își mobilizeze mai departe prietenii să doneze pentru cauza celor mai vulnerabili dintre copii. În schimbul donațiilor, înotătorii au răspuns unor provocări lansate de organizatori: cinci dintre echipe formate din copii și instructori de la școala de înot Bluemarine Sport Club București s-au filmat în timpul antrenamentelor, alții au răspuns provocării de a înota ieri, în Marea Neagră la Agigea, alții au făcut filmulețe de înot virtual acasă.

Liniile de donații rămân deschise până pe 10 iulie 2020 și oamenii pot să se alăture și să doneze pentru acest proiect. Puteți afla mai multe informații despre proiect AICI!

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *